Celebrity News

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Od princeze ništa nije ostalo, sinoć se pojavila sa 50 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Karađorđević sve češće je tema o kojoj se priča

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Od princeze ništa nije ostalo, sinoć se pojavila sa 50 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Humanitarno veče organizacije "Vivarte" koje je sinoć održano na Belom dvoru ponovo je pokrenulo temu o kojoj se u javnosti već neko vreme priča i svi su primetili da je izgled Katarine Karađorđević, reklo bi se iz dana u dan drugačiji.

Iako, događaju nije prisustvovao princ Aleksandar već se obratio pismenim putem, priliku da uveliča ovaj događaj princeza Katarina nije želela da propusti, međutim pored humanosti koja u njenom slučaju nije retkost fokus je pao na vidno mršaviji njen izgled te je deo javnosti ozbiljno zabrinuta.

Pročitajte: Nažalost nije zbog dijete - Katarina Karađorđević konačno u javnosti sa 20 kilograma manje! Drastično smršala, evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Elegantni komplet u nežno plavoj nijansi odabir je koji sasvim priliči dami plave krvi i ovakvom jednom skupu, međutim promena je i te kako uočljiva i čini se da je drastičan gubitak kilograma izgled Katarine Karađorđević od prošlog njenog pojavljivanja još više transformisao.

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve - Više ne izgleda ovako, najnovije fotografije pokazuju koliko je smršala

Ata Images

 

Ovo je ponovo pokrenulo polemiku da li je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu ili je porodična situacija toliko uticala, da ona nikako ne može da se vrati na staro.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Zašto princ Filip nije u dobrim odnosima sa ocem Aleksandrom Karađorđevićem i kako je protekao njihov prvi susret posle sukoba

Ata Images

 

- Gubitak kilograma nije se desio nedavno već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan - rekla je Katarina jednom prilikom, a budući da je istakla da brizi mesta nema, te se na istoj svima i zahvalila ostaju nade da je ovo samo prolazna faza koju će princeza uspešno prebroditi

Komentari (0)

Loading