Celebrity News

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Od princeze ništa nije ostalo, sinoć se pojavila sa 50 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Karađorđević sve češće je tema o kojoj se priča

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Od princeze ništa nije ostalo, sinoć se pojavila sa 50 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

Humanitarno veče organizacije "Vivarte" koje je sinoć održano na Belom dvoru ponovo je pokrenulo temu o kojoj se u javnosti već neko vreme priča i svi su primetili da je izgled Katarine Karađorđević, reklo bi se iz dana u dan drugačiji.

Iako, događaju nije prisustvovao princ Aleksandar već se obratio pismenim putem, priliku da uveliča ovaj događaj princeza Katarina nije želela da propusti, međutim pored humanosti koja u njenom slučaju nije retkost fokus je pao na vidno mršaviji njen izgled te je deo javnosti ozbiljno zabrinuta.

Pročitajte: Nažalost nije zbog dijete - Katarina Karađorđević konačno u javnosti sa 20 kilograma manje! Drastično smršala, evo kako sada izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Elegantni komplet u nežno plavoj nijansi odabir je koji sasvim priliči dami plave krvi i ovakvom jednom skupu, međutim promena je i te kako uočljiva i čini se da je drastičan gubitak kilograma izgled Katarine Karađorđević od prošlog njenog pojavljivanja još više transformisao.

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve - Više ne izgleda ovako, najnovije fotografije pokazuju koliko je smršala

Ata Images

 

Ovo je ponovo pokrenulo polemiku da li je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu ili je porodična situacija toliko uticala, da ona nikako ne može da se vrati na staro.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Zašto princ Filip nije u dobrim odnosima sa ocem Aleksandrom Karađorđevićem i kako je protekao njihov prvi susret posle sukoba

Ata Images

 

- Gubitak kilograma nije se desio nedavno već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan - rekla je Katarina jednom prilikom, a budući da je istakla da brizi mesta nema, te se na istoj svima i zahvalila ostaju nade da je ovo samo prolazna faza koju će princeza uspešno prebroditi

Komentari (0)

Loading