Celebrity News

Nažalost nije zbog dijete: Katarina Karađorđević konačno u javnosti sa 20 kilograma manje! Drastično smršala, evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo javnost

Nažalost nije zbog dijete: Katarina Karađorđević konačno u javnosti sa 20 kilograma manje! Drastično smršala, evo kako sada izgleda (FOTO)

Sinoć se humanost još jednom pokazala na delu i to na krilima umetnosti. Humanitarni koncert pijaniste Stefana Đokovića, pod pokroviteljstvom Fondacije za obrazovanje NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i u organizaciji Rotari kluba Beograd Internacional, održao se u juče na Belom Dvoru, a ono što je na manifestaciji predivnog povoda takođe privuklo pažnju mnogih jeste evidentno izmenjen izgled Katarine Karađorđević.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Zašto princ Filip nije u dobrim odnosima sa ocem Aleksandrom Karađorđevićem i kako je protekao njihov prvi susret posle sukoba

Vladimir Miladinović

 

Naime, njihova Kraljevska Visočanstva, Princeza Katarina i Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević bili su domaćini koncerta, i sa velikim uživanjem pratili su izvođenje našeg poznatog pijaniste zajedno sa 80-ak odabranih zvanica iz poslovnog sveta Srbije, međutim izgled Katarine Karađorđević od juče ne prestaje da se komentariše i svi se slažu da je promena i te kako uočljiva. 

 

Kako i priliči dami iz kraljevske porodice, princeza je odenula veoma elegantan komplet u bež nijansi sa zlatnim detaljima, a i pored toga što je izgledala veoma sofisticirano, nema ko se nije zapitao da li je njeno zdravstveno stanje u redu, budući da je vidno smršala.

Pročitajte: Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve - Više ne izgleda ovako, najnovije fotografije pokazuju koliko je smršala

Vladimir Miladinović

 

Polemika oko drastičnog gubitka kilograma Katarine Karađorđević započela je još na sahrani kraljice Elizabete u Londonu krajem prošle godine, a kako je deo javnosti bio zabrinut za njeno zdravstveno stanje, princeza je u intervjuu za "Gloriju" objasnila o čemu se radi:

- Gubitak kilograma nije se desio nedavno već u poslednje dve godine. Bila sam pod velikim pritiskom, toliko toga se dešavalo. Znate, nisam od kamena, pogađaju me stresne situacije, i ja sam samo čovek. Ali nastavljam sa svojim radom jer znam koliko je bitan - rekla je ona tada, a na pitanje ima li razloga za brigu, princeza odgovorila je:

Pročitajte: Godinama me ne uvažava, sve je UNIŠTIO - Princ Filip Karađorđević prvi put o ocu i maćehi, njegove reči seku kao mač

Vladimir Miladinović

 

- Ne, nema, a svakako vam hvala na iskazanoj brizi. Želela bih da zahvalim svim ljudima koji su mislili na mene. Osećam se dobro i nastavljam sa svojom misijom, to je nešto što dugujem narodu Srbije i Republike Srpske, ali i svim divnim ljudima koji su toliko godina velikodušno i svim srcem podržavali moje i napore mog supruga da pomognemo našoj zemlji. Pružanje pomoći ljudima je razlog zašto smo došli da živimo ovde. 

Komentari (0)

Loading