Celebrity News

Imaš li srca? Objava Veljka Kuzmančevića nekoliko dana posle Vericinog 75. rođendana otkrila istinu o KRAJU BRAKA (FOTO)

Autor: | 03/04/2023

Objava Veljka Kuzmančevića mnoge je iznenadila

Imaš li srca? Objava Veljka Kuzmančevića nekoliko dana posle Vericinog 75. rođendana otkrila istinu o KRAJU BRAKA (FOTO)

Prvo su bili prijatelji i saradnici, a zatim sasvim slučajno ili namerno saputnici na putovanju posle kojeg više ništa u njihovim životima nije bilo isto. Ljubav Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića zaiskrila je na obroncima Zlatibora gde su ovo dvoje kreativnih umetnika krenuli autobusom iz Beograda i kako se ispostavilo bilo je to najlepše putovanje na kojem je Verica posle samo sedam dana, na Veljkovo pitanje da se uda za njega, bez razmišljanja rekla: „Da“. Godine su prolazile, a njihov odnos postao je sve čvršći i stabilniji i pored brojnih osporavanja zbog ogromne razlike u godinama i uopšte stila života koji vode, a supružnici se nikada nisu preterano obazirali na česte naslove o njihovim nesuglasicama. Da li se u ovoj romantičnoj priči do danas nešto promenilo, otkrila je objava Veljka Kuzmančevića koju je sa svojim prijateljima podelio na društvenoj mreži "Instagram".

Pročitajte: Zar baš danas? Veljko se oglasio na Instagramu, Verica potvrdila - Objavom na Dan zaljubljenih slomili srca svima (FOTO)

Dejan Milićević

 

Kako je u poslednje vreme brak kompozitora i kreatorke pod stalnom lupom javnosti, te mnogi komentarišu kako im ne cvetaju ruže, najnoviji postupak i objava Veljka Kuzmančevića jasan je pokazatelj šta se zapravo dešava između njhova četiri zida.

Pored toga što joj je srce poklonio na dlanu, voljeni čovek Verice Rakočević ovog puta odlučio se za mali znak pažnje, po mišljenju mnogih pravu sitnicu, ali dovoljnu da pokaže neizmernu ljubav koju prema svojoj ženi posle toliko godina oseća.

Pročitajte: ČIJI DEDA?! Unuci Verice Rakočević izneli svoje mišljenje o Veljku, jeste li nešto drugo i očekivali?(FOTO)

Instagram

 

- Kaže Vera "jede mi se slatko". Šta mi teško?! Ja umesim - napisao je Veljko uz fotografiju neodoljivih kolačića u obliku srca koje je specijalno po želji svoje drage i sa puno ljubavi napravio, a pritom i pokazao odlično kulinarsko umeće na kojem mu mnogi mogu pozavideti.

Da je Verica zaista jedna srećna žena koja pored sebe ima pravog muškarca spremnog da joj svakodnevnicu ulepša malim, ali i te kako značajnim stvarima, pokazala je objava Veljka Kuzmančevića koja je izazvala predivne reakcije njegovih pratioca.

Kako su Verica i Veljko izgledali na dan svog venčanja pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading