Celebrity News

Uslikani u inostranstvu, pogledajte kako su slatki zajedno! U NJEGOVOM zagrljaju Džejla Ramović je konačno srećna (FOTO)

Emotivni izabranik Džejle Ramović ponovo intrigira

Uslikani u inostranstvu, pogledajte kako su slatki zajedno! U NJEGOVOM zagrljaju Džejla Ramović je konačno srećna (FOTO)

Emotivni izabranik Džejle Ramović ponovo intrigira javnost. Naime, fanovi pevačice Džejle Ramović godinama ne prestaju da se pitaju da li postoji mladić koji je osvojio srce neosvojive Džejle. 

Kako svoje emocije ne komentariše od dana kada se pojavila na javnoj sceni, emotivni život Džejle Ramović mnogima je misterija koju žele da odgonetnu, a lepa pevačica fotografijama ih dodatno zaintrigira.

Naime, sada je Džejla Ramović objavila fotografiju u zagrljaju javnosti nepoznatog momka, Isaka. Da li je on emotivni izabranik Džejle Ramović, pitanje je koje je odmah počelo da kruži, ne samo među fanovima, već i medijima.

Pročitajte: Sve se dogodilo iznenada: Džejla Ramović došla u rodno Goražde ZBOG SVADBE, obučena u belo, okružena deverušama! Prve fotografije

Instagram

 

Ovim povodom lepotica se nije izjašnjavala, ipak, nije krila sreću da baš u društvu misterioznog momka ovih dana uživa u lepotama Dubaija.

Komentari (0)

Loading