Celebrity News

Pogledajte ih samo, srce ne bira: Zagrljene i nasmejane, Marija i Džejla konačno uslikane i fotografije sve govore

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović dugo je punio novinske stupce

Pogledajte ih samo, srce ne bira: Zagrljene i nasmejane, Marija i Džejla konačno uslikane i fotografije sve govore

Instagram

Mlada muzička zvezda Džejla Ramović otkako se pojavila na sceni "Zvezda Granda" svojim vokalom, lepotom i skromnošću osvojila je srca brojne publike, ali se pod kožu uvukla i tadašnjoj mentorki Mariji Šerifović uz čiju pomoć je izvojevala pobedu u pomenutom takmičenju. Vreme koje su pevačice provodile zajedno pripremajući se za svaku narednu emisiju izrodilo je veliko poštovanje i iznedrilo divno prijateljstvo koje su mediji neosnovano nazivali raznim imenima, te je tako odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović često tumačen kao više od prijateljstva. 

Kako se jedno vreme pobednica „Zvezda Granda“ na kratko povukla u medijsku ilegalu zbog fakultetskih obaveza, priče su malo utihnule. Džejla se zbog obrazovanja preselila u Barselonu gde pohađa jedan prestižni univerzitet, a kad god joj obaveze nalažu ili pak dozvole, ona doleti u Bosnu ili Srbiju što je bio slučaj i sada.

Pročitajte: Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA - Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

printscreen

 

Naime, dolazak u Beograd mlada muzička zvezda je iskoristila kako bi u emisiji koja ju je vinula u zvezde ispromovisala novi singl "Sparta", a to je bila i prilika za susret u bekstejdžu sa stalnom članicom žirija i svojom bivšom mentorkom Marijom.

Pročitajte: Njihov odnos više nije tajna! Kada vidite kako je Džejla Mariji čestitala rođendan sve će vam biti jasno (FOTO)

printscreen

 

- Marija je pre svih videla novi spot i čula pesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili srećni i eto. Od nje smo dobili amin - ispričala je nedavno Džejla koja Marijino mišljenje izuzetno uvažava, te se i nakon novinskih spekulacija ne libi da od nje zatraži dobar savet.

Pročitajte: Sve se vidi - Ovaj snimak najbolje pokazuje u kakvom su zaista odnosu Marija Šerifović i Džejla Ramović

printscreen

 

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović po svemu sudeći nije nimalo narušen tračevima, a susret je protekao u odličnom raspoloženju druženju, smehu i po kojem zagrljaju i na osnovu najnovijih fotografija može se zaključiti da nije ni blizu emotivne veze. 

Komentari (0)

Loading