Celebrity News

Ofarbala se u plavo i izoperisala lice: Šokiraćete se kako danas izgleda Jovana, bivša žena Danijela Alibabića (FOTO)

Bivša žena Danijela Alibabića sada izgleda ovako

Ofarbala se u plavo i izoperisala lice: Šokiraćete se kako danas izgleda Jovana, bivša žena Danijela Alibabića (FOTO)

Arhiva Story

Bivša žena Danijela Alibabića, manekenka Jovana Nikolić široj javnosti postala je poznata tokom učešća u rijaliti programu "Farma" gde je i upoznala crnogorskog pevača, sa kojim je uplovila u vezu, a zatim i u brak. Te 2013. godine nekadašnji supružnici toliko su se zbližili da su nakon izlaska u spoljni svet odlučili da svoju vezu ozvaniče brakom, a svadbeno veselje za 400 zvanica, među kojima je bilo mnogo poznatih ličnosti, upriličeno je na crnogorskom primorju. 

Nasmejani i srećni, mladenci su davali utisak veoma skladnog para, njihove fotografije sa venčanja našle su se na naslovnicama mnogih časopisa i niko u tom momentu nije mogao ni da nasluti da će se brak ubrzo neslavno završiti.

Pročitajte: Skandal na svadbi - Brutalno napadnut pevač Danijel Alibabić, otkinuto mu uvo

Instagram

 

Nakon samo tri meseca zajedničkog života oni su odlučili da se raziđu i to na ne tako lep način, a bivša žena Danijela Alibabića u emisiji "Amigi show" iznela je brojne detalje iz njihovog braka, pa čak i kako je od pevača trplela nasilje.

- Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču - tvrdila je svojevremeno Jovana koja se potom vratila u rodni Niš, međutim ubrzo je odlučila da život nastavi u našoj prestonici, a pojedini mediji prenosili su i kako je jedno vreme radila u fast food restoranu.

Pročitajte: Ona je ta - Oženio se Danijel Alibabić, prelepa svadba na obali mora (foto)

 

 

Čime se sada bavi i kako izgleda bivša žena Danijela Alibabića mogli smo se uveriti putem društvenih mreža pa smo tako saznali da je ona sada ponosna vlasnica jednog salona lepote i da i te kako uživa u svojoj profesiji, a kada je njen fizički izgled u pitanju i tu su evidentne određene promene.

Pročitajte: Danijel Alibabić postao otac, osvanula prva fotografija sa suprugom

 

 

Svoju smeđu kosu Jovana je prefarbala u plavo, te deluje gotovo neprepoznatljivo u odnosu na period kada je sa pevačem bila u ljubavi, a takođe su vidne i određene estetske korekcije kojima je, ako je suditi po njenom osmehu na licu, bivša manekenka i te kako zadovoljna.

Njen emotivni status trenutno je nepoznanica za javnost, dok sa druge strane Jovanin nekadašnji partner uživa u ljubavi sa izabranicom Oliverom Bibom Barović sa kojom se prošle godine venčao, a par se ostvario i u ulozi roditelja, imaju sina Mihajla koji je centar nihovog sveta.

Komentari (0)

Loading