Celebrity News

Mina IMA ŠTA DA KAŽE: Evo ko je prva supruga Nebojše Glogovca i šta joj je ZASMETALO posle toliko godina (FOTO)

Prva supruga Nebojše Glogovca takođe je umetnička duša

Mina IMA ŠTA DA KAŽE: Evo ko je prva supruga Nebojše Glogovca i šta joj je ZASMETALO posle toliko godina (FOTO)

Miloš Lužanin "Bazar"

Nebojša Glogovac preminuo je početkom februara 2018. godine, a smrt slavnog glumca teško su podneli svi - od članova porodice do njegovih brojnih fanova. Jedna od onih koja je zasigurno sa velikim bolom i tugom primila ovu tragičnu vest jeste i prva supruga Nebojše Glogovca, sa kojom je pokojni glumac bio u braku pre Milice Glogovac.

Čuveni glumac, koji nas je nažalost prerano napustio, vodio je miran život, a svoju privatnost nikada nije isticao javno. Sa suprugom Milicom koja je do poslednjeg dana bila uz njega i koja mu je podarila ćerku Sunčicu živeo je u srećnoj i skladnoj bračnoj zajednici, međutim poznato je i da je pre nje bio u braku sa Minom, njegovom prvom, velikom ljubavlju.

Pročitajte: Njegovim odlaskom sve se promenilo - Ovo su sinovi Nebojše Glogovca iz prvog braka, a njihov odnos sa polusestrom će vas začuditi (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Ubrzo nakon upoznavanja u beogradskom noćnom klubu „Zvezda“ sredinom devedesetih, Mina je postala prva supruga Nebojše Glogovca. Sa svega 28 godina, glumac je izgovorio sudbonosno "da" čemu je kumovao Vojin Ćetković, inače Nebojšin prijatelj i kolega sa klase. Svoju ljubav Nebojša i Mina krunisali su dvojicom sinova, Gavrila rođenog 1999. i Miloša, rođenog 2001. godine, a mlađi sin je na neki način nastavio očevim putem jer je upisao Fakultet dramskih umetnosti, smer za filmsku i TV režiju.

Pročitajte: Ona mu je rodila dva sina - Ovako izgleda prva supruga pokojnog Nebojše Glogovca (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Nakon 18 godina bračnog života došlo je do zasićenja, te su supružnici odlučili da se raziđu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Sećanje ne bledi - Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

Facebook

 

Mina Glogovac rođena je u Beogradu 1970. godine. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku primenjeno slikarstvo, a kasnije je i magistrirala. Po završetku studija, dve godine je boravila na stručnom usavršavanju u Firenci. Prva supruga Nebojše Glogovca se nikada nije eksponrala u medijima, a danas radi kao docent na matičnom fakultetu. U njenoj biografiji navodi se da je autorka više samostalnih izložbi, kao i realizator 18 stručnih samostalnih projekata uređenja enterijera i eksterijera reprezentativnih objekata u Srbiji i inostranstvu.

Pročitajte: Mlađi je krenuo očevim stopama, a stariji živi daleko od očiju javnosti - Kako danas izgledaju sinovi Nebojše Glogovca?

Facebook

 

Komentari (0)

Loading