Celebrity News

Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović neće više da ćuti: Verujete li da su ovo jedna drugoj uradile na porodičnoj proslavi (FOTO)

Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović sa spisateljicom ima ovakav odnos

Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović neće više da ćuti: Verujete li da su ovo jedna drugoj uradile na porodičnoj proslavi (FOTO)

Studio Tešić

Budući da sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović nije eksponirana u medijima, te nemamo često prilike da je vidimo kao što je to slučaj sa istaknutom novinarkom, književnicom i voditeljkom, u javnosti je ona i te kako interesantna tema, a budući da se o Zorici Tomić ne zna mnogo detalja, posebno je svima fascinantno kakav odnos gaje bliznakinje.

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena. Zorica i ja smo morale da se borimo za pažnju roditelja i čuvamo jedna drugu. Mi smo i danas najbolje prijateljice, čujemo se dvadeset puta u toku dana, družimo se i imamo naš mali svet. Ta ljubav i potreba da štitiš nekog drugog to je odnos u kom rasteš, sa idejom da nisi sam - rekla je ona ranije za medije, a da su sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović i spisateljica izuzetno bliske i da neguju divan odnos prepun ljubavi i poštovanja, jasno su stavile do znanja i najnovijim objavama na društvenim mrežama.

Pročitajte: Posle više od decenije sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović u javnosti - Baš se promenila, da li vam i dalje liče? (FOTO)

Instagram

 

Prelep povod da se žensko društvo okupi bila je proslava rođendana Zoričine ćerke Katarine, koja je svećice sa torte oduvala u najboljem i najlepšem društvu, mamu, tetku i sestru, Mirinu ćerku Milu, a dame su veče prepuno divnih razgovora provedeno uz koju čašicu kvalitetnog vina ovekovečile i fotografije postavile na "Instagram".

Pročitajte: Da li su iste? Ovo je sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović, bila je ambasador! (foto)

Instagram

 

Brojni komplimenti nisu prestajali da prisižu na račun bliznakinja koje fasciniraju svojim izgledom i u šezdesetim godinama, a posebne simpatije pobrale su njihove naslednice koje su imale od koga da naslede nestvarnu lepotu, ali i prave porodične vrednosti od kojih ne odstupaju.

Pročitajte: Zaista ćete se zbuniti - Ovo nije Mirjana Bobić Mojsilović već njena sestra bliznakinja

Instagram

 

Inače, sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović, istaknuti je srpski kulturolog, komunikolog, sociolog, publicista i kolumnista i vanredni profesor Filozofskog fakulteta, a pored toga što je u svom poslu takođe veoma uspešna, ona gotovo identično izgleda kao Mira i razlika je, čini se, jedino u tome što ne voli da se ističe u javnosti.

Komentari (0)

Loading