Celebrity News

Zet Mirjane Bobić Mojsilović javno otkrio šta misli o poznatoj tašti čim je prošao medeni mesec: Ništa nije kako izgleda (FOTO)

Zet Mirjane Bobić Mojsilović u julu je zvanično postao deo porodice slavne spisateljice

Zet Mirjane Bobić Mojsilović javno otkrio šta misli o poznatoj tašti čim je prošao medeni mesec: Ništa nije kako izgleda (FOTO)

Mirko Tabašević

Da je zet Mirjane Bobić Mojsilović zgodan, lep, obrazovan i naočit pisalo se i pričalo po medijima proteklih nekoliko meseci, tačnije od njegovog venčanja sa Mirinom ćerkom Milom. Ni ne želeći Ivan je postao tema žute štampe, a čini se da mu to nimalo ne smeta. Naprotiv, on se vrlo lako prilagodio novonastalog situaciji, koju je zapravo odabrao da ignoriše i posvetio se isključivo svom braku i odnosu sa suprugom.

Pročitajte:Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Instagram

 

Mezimica Mire Bobić i njen izabranik obožavaju da putuju, imaju veliki krug prijatelja sa kojima se druže, često ih posećuju, kao i oni njih, a neretko novopečeni mladenci priređuju i zabave u svom domu. Imaju psa i vrlo su posvećeni jedno drugome, dok istovremeno karijere ne zapostavljaju. Odavno se znalo da je Mila profesor na fakultetu za arhitekturu, o tome je Mira nekoliko puta za medije govorila, o Ivanovom profesionalnom putu pak nije se mnogo znalo. Jedna fotografija osvanula na profilu književnice odala je i to malo što je ostalo skriveno, a to je čime se zapravo zet Mirjane Boboić Mojsilović bavi.

Pročitajte: Ljudi, ja sam se ZALJUBILA: Evo ko je osvojio srce Mire Bobić Mojsilović, sve je priznala (VIDEO)

 

 

Ako je suditi po toj jednoj slici Ivan je fotograf ili pak snimatelj, koji ovih dana sarađuje sa taštom na njenoj autorskoj emisiji "Srećna Srbija". Ta jedna mala situacija možda čak i najbolje svedoči odnosu tašte i zeta i njihovoj privrženosti. Neosporno je da je Mila imala sreće prilikom izbora emotivnog partnera koji prema njenoj majci gaji poštovanje.

Komentari (0)

Loading