Celebrity News

Kako se samo topi u njegovom zagrljaju! Zorana Pavić KONAČNO uslikana sa bogatim MOĆNIKOM: Svi ga znate, puno je stariji od nje (FOTO)

Zorana Pavić ljubav smatra najbitnijom životnom stavkom

Kako se samo topi u njegovom zagrljaju! Zorana Pavić KONAČNO uslikana sa bogatim MOĆNIKOM: Svi ga znate, puno je stariji od nje (FOTO)

Dugi niz godina Zorana Pavić ljubav kao temu sa medijima strogo je izbegavala. Smatrala je pop zvezda da njenu publiku takve stvari ne treba da zanimaju i fokusirala se isključivo na karijeru i hitove.

Pročitajte: Svi se mole za Zoranu Pavić: Teška saobraćajna nesreća na putu Beograd - Požarevac, automobil uništen

Ata Images

 

Tokom učešća u rijaliti šou programu “Farma”, pojedini segmenti njene privatnosti ipak su ugledali svetlost dana, što joj nikako nije godilo, a kako je to bio jedan od najtežih perioda njenog života, jer je finansijski, emotivno i psihološki potonula, po izlasku se fokusirala na oporavak.

Pročitajte:Nije se dalo da ima decu s njim… Ovaj poznati i moćni muškarac je najveća ljubav Zorane Pavić, ovako je pričao o njoj (FOTO)

Rajko Ristić/Svet

 

Zorana Pavić ljubav bližnjih tada je prigrlila. Okružila se pozitivnim ljudima, nije tajna da je jedno vreme posećivala i psihoterapeuta a poradila je i na svojoj fizičkoj spremi. Smršala je znatno, pre par godina se vratila na scenu te sada osim što izgleda bolje nego ikada, svaki vikend nastupa i redovni je gost u emisijama u kojima voli sa javnošću da podeli svoju životnu priču, malo pesme i humora.

Pročitajte: Jedna glumica, druga pevačica: Ove dve dame su Bjeline sestre, iznenadićete se (foto)

Rajko Ristić/Svet

 

Gotovo da ne postoji voditelj, novinar, kolega muzičar koji ne uživa u Zoraninom društvu. Prešarmantna pevačica nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što se dalo videti i na primeru Saše Popovića. Bivši vlasnik i direktor Granda divno se pre izvesnog vremena provodio u prisustvu pop zvezde koja ga je sve vreme grlila, ljubila i zasmejavala. Sve ovo zabeležili su fotoreporteri.

 

Komentari (0)

Loading