Celebrity News

TRUDNA Suzana Jovanović ponosno pokazala stomak: Saša je nežno mazi najponosniji na svetu! Pogledajte fotku prepunu ljubavi

Saša Popović i Suzana Jovanović važe za najskladniji par na javnoj sceni

TRUDNA Suzana Jovanović ponosno pokazala stomak: Saša je nežno mazi najponosniji na svetu! Pogledajte fotku prepunu ljubavi

Petar Đorđević

Nekadašnji direktor "Granda", Saša Popović i Suzana Jovanović svoju ljubav neguju gotovo tri decenije, a na odnosu prepunom pošovanja i kompromisa koji su izgradili tokom svih ovih godina mnogi im mogu pozavideti.

Pročitajte: RAZIŠLI SE Suzana Jovanović i Saša Popović - Njegova tajna veza sa OVOM poznatom pevačicom više se ne može sakriti (FOTO)

Petar Đorđević

 

Supružnici su se upoznali davne 1996. godine sasvim slučajno kada je Suzana pevala na svadbi Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, a kada ju je uživo video popularni Sale, u to vreme harmonikaš "Slatkog greha", nije mogao odoleti njenom šarmu. 

Sudbina ih je spojila i iznedrila divno prijateljstvo iz kojeg se ubrzo izrodila ogromna ljubav, a Suzana je jedina uspela da zarobi Saletovo srce i odvede ga pred oltar, iako je važio za velikog zavodnika i miljenika ženske populacije.

Pročitajte: Postalo je neizdrživo - Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

Instagram

 

Saša Popović i Suzana Jovanović danas su sinonim za skladan par koji kao primer može poslužiti svima, a da je njihova ljubav bila od samih početaka bajkovita svedoči i jedna retka fotografija nastala davnih dana, dok je pevačica bila u blagoslovenom stanju.

Trudna Suzana Jovanović blistala je pored svog izabanika za kojeg se svi slažu da je suprug za primer i da je svoju voljenu oduvek držao kao malo vode na dlanu, a koliko su se voleli i pre skoro dve decenije govore njihovi široki osmesi na licima i nežni zagrljaji.

Pročitajte: Dani su mu odbrojani! Uplašeni Saša Popović požurio da obezbedi ćerku i Suzaninog sina - Najteži dani slavnog direktora

Petar Đorđević

Kako je izgledao dom Saše Popovićai Suzane Jovanović kada su se venčali pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading