Celebrity News

U Titelu sve vrvi od sreće: Stigao brat! Mali Željko Ražnatović ga ljubi, Bogdanini roditelji ne skrivaju radosnice! (VIDEO)

Željko Ražnatović stariji brat - uloga mu savršeno pristaje

U Titelu sve vrvi od sreće: Stigao brat! Mali Željko Ražnatović ga ljubi, Bogdanini roditelji ne skrivaju radosnice! (VIDEO)

Željko Ražnatović stariji brat i zvanično postaje za koji dan, međutim, u toj ulozi već se našao kada mu je tetka Bojana podarila braću Zorana i Vukana. Najstariji unuk Bogdana i Danijele Rodić savršeno se snalazi u ovoj ulozi, a dok odbrojava dane kada će u zagrljaju držati svog rođenog brata Krstana uživa u vremenu koje provodi sa bratom Zoranom u porodičnom domu Rodića u Titelu.

Baba i deda pokazali su koliko je brižan Željko Ražnatović, stariji brat Zorana Šijana, koji ne samo da čuva mlađeg bratića, već ga i uči da izgovara svoje prve reči.

Pročitajte: Termin je za koji dan - Bogdana sa malim Željkom uslikana u parku, i sa ovolikim stomakom uspeva da zabavlja sina (FOTO)

 

 

Ovaj presladak snimak na "Instagramu" naišao je na niz divnih komentara, od kojih je najčešći da Bogdana i Veljko mogu da budu ponosni u kakvog je dečaka mali Željko izrastao. Ponosnim roditeljima srce se topilo od ovog prizora, a kuća ispunjena radošću uskoro će postati bogatija za još jedan dečiji smeh, koji svi sa nestrpljenjem isčekuju.

Komentari (0)

Loading