Lifestyle

Da li je OVAKAV LUKSUZ uopšte REALAN? Zavirite u porodični dom sestara Rodić u Titelu, oči će vas boleti od SJAJA (FOTO)

Dom porodice Rodić vrlo je luksuzan...

Da li je OVAKAV LUKSUZ uopšte REALAN? Zavirite u porodični dom sestara Rodić u Titelu, oči će vas boleti od SJAJA (FOTO)

Dom porodice Rodić, nalazi se u Titelu i važi za jedan od najlepših na toj lokaciji. Roditelji sestara Rodić, otac Bogdan i majka Danijela, vredno su radili tokom svog čitavog života, kako bi ćerkama, Bojani, Nataši i Bogdani, omogućili komforan život i još komforniji dom.

Dom porodice Rodić - ostavlja bez daha

Porodično gnezdo ostalo je gotovo prazno, budući da su se Bojana i Bogdana odselile, svaka kod svog izabranika. Dobivši sinove, Bojana Zorana, a Bogdana Željka, njih dve nove članove porodice često odvode u rodni kraj, gde se inače i priređuju sva veća slavlja za njima važne datume. 

Pročitajte: ​Bogdani će srce biti SLOMLJENO! Potez Cece Ražnatović otkrio TAJNU njenog odnosa sa Veljkovom bivšom! (FOTO)

 

 

Osim što sestre i porodica Rodić uživaju u lepotama Titela, svakako se stiče utisak da uživaju i u luksuzu doma, koji je opremljen po najnovijoj modi. U prostranoj kući dominiraju nežni tonovi, prljavo bela, siva, krem, ali i zlatna, a mnoštvo detalja, poput kristalnih lustera, plene pažnju.

Pročitajte: PRVI PROBLEMI u braku Veljka i Bogdane! Za sve je kriva jedna od njegovih BIVŠIH DEVOJAKA! Evo šta se desilo!

 

 

Neretko se Bojana Rodić oglašavala na društvenim mrežama iz porodične kuće, te i njeni pratioci, a i javnost, imaju prilike da vide lepotu njihovog doma.

Pročitajte: Konačno otkrio - OVO je tajna skladnog braka Bogdane i Veljka Ražnatovića

 

 

Inače, kuća ima dva sprata, ogromno dvorište, a porodica Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve uređeno sa ukusom, koji im definitivno ne manjka.

Komentari (0)

Loading