Lepota

Estetski zahvat je trajao pet sati: Tijana Dapčević poklekla i odlučila se na promenu, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Tijane Dapčević nije tokom godina pretrpeo velike promene, za šta je zaslužna adekvatna nega

Estetski zahvat je trajao pet sati: Tijana Dapčević poklekla i odlučila se na promenu, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Tijane Dapčević, najpre kratka farbana kosa, a potom i stil odevanja izdvojili su još na početku pop zvezdu u moru drugih izvođača. Naime, dok su se pojedine muzički potkovane dame trudile da otvorenim dekolterima, kratkim suknjama i visokim potpeticama impresioniraju publiku Tijana je to činila isključivo odličnim vokalnim sposobnostima, hitovima, harizmom, lepotom, pa i klasičnim odevnim kombinacijama, vrlo svedenim i ozbiljnim.

Pročitajte: Bolest Tijane Dapčević postala vidljiva na fotografijama, posebno na nogama: Doktor me pita ŠTA SAM DO SADA ČEKALA

Mirko Tabašević

 

Nije mnogo marila za modne trendove, više je brinula o tome hoće li njen muzički izraz šira javnost prepoznati, što se i dogodilo te su je tako zavoleli ljudi širom Balkana.

Pročitajte: Lep čovek, ali sa viškom kilograma: Pogledajte kako danas izgleda Milan, muž Tijane Dapčević (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Modom se Tijana ni danas ne bavi mnogo. Za javne nastupe ona voli da angažuje stiliste, ipak u poslednje vreme ona se u velikoj meri fokusirala na zdrav način života. Izgled Tijane Dapčević pred kraj pete decenije odličan je, a sve zahvaljujući zdravim namirnicama, koje doprinose vitalnosti njenog organizma, što se posle očitava i na njenom licu. Takođe, lepa Makedonka počela je da trenira, a nega kože i estetski tretmani postali su sastavni deo njene rutine.

Pročitajte: Tijana Dapčević za HELLO! pozira sa sinom Vukom i otkriva: Ako je povukao na mene, neka nam je Bog u pomoći

Instagram

 

Ulepšava se Tijana više nego ikad pre, tu su kremice, masaže, kokteli, a nedavno se pohvalila i da je nokte, koje inače nikada ne pušta i slabo kada boji, nadogradila i ofarbala u ljubičasto.

- Ravno pet sati dok smo ih uradile, ali vredelo je svaki sat. Bravo.

 

Komentari (0)

Loading