Celebrity News

Emocije i suze radosnice nisu da se kriju! Maja SIJA, Dača Ikodinović upravo objavio NAJLEPŠE VESTI, čestitke pljušte (FOTO)

Objava Dače Ikodinovića zapalila društvene mreže

Emocije i suze radosnice nisu da se kriju! Maja SIJA, Dača Ikodinović upravo objavio NAJLEPŠE VESTI, čestitke pljušte (FOTO)

Ata Images

Odbojkašica Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović u velikoj ljubavi uživaju već punih šest godina, a na skladu koji odaju mnogi im mogu pozavideti. Jedno drugom najveća su podrška i vetar u leđa, a tome svedoči i najnovija objava Dače Ikodinovića koja je osvanula na društvenim mrežama.

Pročitajte: ZBOGOM i hvala na svemu! Maja Ognjenović na Instagramu potvrdila KRAJ, niko nije znao da je patila (FOTO)

Nebojša Babić

 

Kako je svima poznato, na reprezentativnoj sceni Maja Ognjenović i Tijana Bošković imaju već sjajne rezultate, preostalo im je da pojure još samo olimpijsko zlato, a što se tiče uspeha turskog kluba Ezačibaši u kojem obe briljiraju, nisu ostvarile baš sve što žele, ali su samo na korak do toga.

Naime, priliku da postanu evropske šampionke prvi put u klupskoj karijeri, uspešne dame imaće 20. maja u Torinu jer se njihov klub plasirao u finale Lige šampiona.Turski Ezačibaši je na krilima srpskog tandema uspeo da preskoči Novaru u polufinalu i tako, posle osam godina dođe do prvog finala, a ovo je posebno obradovalo Majinog voljenog.

Pročitajte: Mlada je blistala kao nikada! Ovako je izgledalo tajno venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović

 

 

- Najbolji tehničar sveta i najbolja igračica sveta. Eczacibasi u finalu Lige šampiona - glasila je na Twitteru objava Danila Ikodinovića kojom je pokazao da je zapravo on najveći fan svoje drage, ali i njene drugarice i saigračice, inače jedne od naših najuspešnijih sportistkinja. 

Dačine reči izazvale su predivne reakcije i komentare na mrežama, a ne sumnjamo da će pozitivno uticati i na Maju da i u narednom meču zablista.

Komentari (0)

Loading