Celebrity News

Slavica Ćukteraš ZAVIJENA U CRNO! Pevačica objavila srceparajuće vesti: Počivaj u miru, nikad više neću biti OK (FOTO)

Tuga Slavice Ćukteraš neizmerna je

Slavica Ćukteraš ZAVIJENA U CRNO! Pevačica objavila srceparajuće vesti: Počivaj u miru, nikad više neću biti OK (FOTO)

Tuga Slavice Ćukteraš danas je nemerljiva, pevačica se putem društvenih mreža oglasila i sa svojim pratiocima podelila vesti, koje je sa bolom u srcu i duši danas iznenada primila. 

Naime, njoj je preminula baka, žena koja je bila ključna figura u njenom odrastanju i kasnije životu, kao i velika podrška u svakom teškom momemntu kroz koji je pevačica prošla, te se od nje oprostila veoma emotivnom porukom uz zajedničku fotografiju. 

Pročitajte: BOLEST Slavice Ćukteraš napredovala, postala vidljiva na nastupima - Pevanju je KRAJ, moram da se povučem! Jako sam TUŽNA (FOTO)

Instagram

- Naša poslednja slika, kada sam te uhvatila za ruku, prigrlila i rekla: " Nano sve je ok" - napisala je pevačica na Instagramu iskazavši svoje najdublje emocije i svima stavljajući do znanja da je tuga Slavice Ćukteraš ogromna, te da će mnogo vremena morati da prođe kako bi na srcu ona rane zacelila.

- Jutros je jedan poziv promenio to moje "ok". Nano moja, počivaj u miru, voli te tvoja unuka - uz emotikon slomljenog srca napisala je muzička zvezda kojoj sa svih strana stižu poruke podrške, reči utehe i izjave saučešća.

Komentari (0)

Loading