Celebrity News

Ofarbala se u skroz plavo, ispeglala kovrdže: Promena frizure Indire Radić šokirala javnost, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Frizura Indire Radić pokrenula je mnoštvo komentara

Ofarbala se u skroz plavo, ispeglala kovrdže: Promena frizure Indire Radić šokirala javnost, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Nenad Borisavljević

Kada se 1992. godine pojavila na javnoj sceni Indira Radić privukla je pažnju publike kako izvanrednim vokalnim sposobnostima, tako i upečatljivim izgledom na koji niko nije mogao da ostane ravnodušan. Zahvaljujući hitovima koji se i dan danas slušaju, Indira je postala jedna od najtraženijih pevačica u zemlji, a svaki njen korak pomno se pratio. 

Pročitajte: Indira Radić sada ima preko 90 kilograma, ali i dalje je prelepa! Pogledajte kako pevačica danas izgleda (VIDEO)

Instagram

 

Iako je svi znamo kao brinetu, na društvenoj mreži „Instagram” osvanula je pevačicina fotografija iz 1996. godine na kojoj je frizura Indire Radić potpuno drugačija nego danas. Naime, ona je imala platinasto plavu boju kose, a lokne koje su godinama njen zaštitni znak, zamenila je uredno isfenirana kosa. 

Pročitajte: Kakva je svekrva Indira Radić? Svi detalji odnosa sa snajom Ruskinjom, a tek da vidite kako ona izgleda (FOTO)

Instagram

 

U odnosu na to kako je izgledala nekada, evidentno je da je došlo do određenih promena što je i očekivano, međutim frizura Indire Radić naišla je mahom na pohvalne komentare i mnogi su pevačici predložili da se osmeli i ponovo ofarba u plavo. Da li će ona to i uraditi, ostaje nam da vidimo.. 

Komentari (0)

Loading