Celebrity News

Došao je KRAJ, Hana je zamenjena! Tonči Huljić otkriva šta se desilo u kući Petra Graša i njegove ćerke

Tonči Huljić progovorio o porodičnim odnosima, o njegovim rečima bruji region

Došao je KRAJ, Hana je zamenjena! Tonči Huljić otkriva šta se desilo u kući Petra Graša i njegove ćerke

Tonči Huljić zakazao je u Splitu pop koncert u tri čina pod nazivom „Misa Mediterana”. Tim povodom renomirani muzičar je za Dalmatinski portal otkrio da mu je na ovom projektu najveća podrška ćerka Hana koja se nedavno vratila na muzičku scenu.Takođe, Huljić se osvrnuo i na porodične odnose koji mesecima intrigiraju domaću javnost, a nezaobilazna tema bila je i unuka Alba koja je unela svetlost u njihove živote.

Pročitajte: Hana je u suzama, dugo je i trajalo - Tonči Huljić otkriva detalje OBRAČUNA sa zetom Grašom

Luka Šarac

 

- Od premijere je prošlo dve godine i moja velika želja je bila baš da je ponovno izvedemo u Splitu. Evo je sada ovde, stalno sam slušao pitanja kad ćeš opet biti u Splitu.To je nešto čime se između ostalog bavim i želim se time predstaviti Splićanima - rekao je Tonči Huljić kome je ćerka Hana desna ruka: 

Hana je prošle godine bila odsutna, bila je na porodiljskom i nije pevala pa smo imali zamenu. Sad se ona vraća u sedlo što mi je drago jer je uz mene i ona kreator svega.

Pročitajte: Dosta je ćutao - Pitali smo Petra Graša kako će nazvati ćerku i da li je brak sa Hanom ZAISTA TAKO BAJKOVIT (VIDEO)

Luka Šarac

 

Iako obožava posao kojim se godinama uspešno bavi, proslavljenom muzičaru je unuka Alba najveća sreća u životu. Otkako je postao deda Tonči Huljić se okrenuo porodici zbog čega ne piše kao ranije. 

 - Pisao bih i više, limitirani smo tekstovima, a i time da nam je u porodicu stigla nova članica. Vjekoslava je zadužena da Hana barem malo odspava, da pazi je jer je bebica jako živa - kaže ponosno deda. 

Pročitajte: Grašo NAPUSTIO ženu na dan ćerkinog krštenja - Tužna Hana se oglasila srceparajućom fotografijom, svi šalju podršku

Profimedia

 

Podsećanja radi, Hana i Petar su u februaru mesecu krstili ćerku Albu i tim povodom upriličili proslavu za pamćenje. Istog dana bračni partneri obeležili su prvu godišnjicu braka, a Hanini roditelji bili su među najveselijim zvanicama. 

Komentari (0)

Loading