Celebrity News

Grašo NAPUSTIO ženu na dan ćerkinog krštenja: Tužna Hana se oglasila srceparajućom fotografijom, svi šalju podršku

Petar Grašo krstio ćerku, 200 zvanica prisustvovalo

Grašo NAPUSTIO ženu na dan ćerkinog krštenja: Tužna Hana se oglasila srceparajućom fotografijom, svi šalju podršku

Boško Karanović

Dva dana pošto je Petar Gršo krstio ćerku Albu, upriličena je raskošna proslava u to ime. Muzičar i njegova izabranica, a ćerka kompozitora Tončija Huljića, istoga dana obeležili su i godišnjicu venčanja, a kako im je svojevremeno i bio plan, pozvali su preko 200 zvanica, tačnije sve bliske ljude koje protekle godine na svadbu, koja je bila vrlo intimna, nisu počastili.

Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

Slavilo se duboko u noć, nažalost niti jedna fotografija crkve u kojoj je Petar Grašo krstio ćerku nije došla do medija, par slika iz restorana, s druge strane, vrlo uporno kruže portalima . Na jednoj od njih Hana pozira sa majkom Vjekoslavom dok naslednicu drži u rukama uvijenu u belo ćebe.

Pročitajte: Mala Alba izgleda presrećno: Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić pravi spektakl, svi pričaju o Haninoj haljini (FOTO)

ATA Images

 
 

Sve tri Tončijeve dame vidno su zadovoljne i nasmejane, a ono što su mnogi primetili je i to da su bile posebno odevene. Naime, za njihov izgled pobrinuo se Jurica Pirić, koji im je i za dan Haninog i Grašovog venčanja sašio kombinacije. Ponosna mama odenula je prekrsanu haljinu po uzoru na modu pedesetih, dok je Petrova tašta blistala u haljini od plavog pliša.

Pročitajte: Hana je slomljena i to pred Novu godinu: Petar Grašo rekao KRAJ, nije izabrao zajednički život

Ata Images

 

Činjenica da muzičar sa suprugom i ćerkom nije pozirao za potrebe porodičnog albuma dosta je komentara izazvala, najpre negativnih i zluradih. Neki od njih odnosili su se na to da je mala Alba sirotica kojoj otac ne poklanja dovoljno pažnje, a nešto slično moglo se čuti i na Hanin račun. Naravno osmeh pevačeve supruge govori nešto sasvim suprotno.

Pročitajte: Koliko ljubavi u samo jednoj slici: Petar Grašo uslikan sa ćerkom, Alba je kao med FOTO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

 

 

Komentari (0)

Loading