Moda

Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA: Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Stajling Jelene Đoković ne dopada se svima

Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA: Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Miloš Nadaždin

Kao supruga Novaka Đokovića, jednog od najboljih tenisera sveta, nije neko čudo što Jelena privlači izuzetnu pažnju svakim svojim potezom, a ono što je takođe često u fokusu i što izaziva polemike u javnosti jesu njeni modni odbiri. Poznata kao kraljica svedenog stila i neko ko zagovara parolu "manje je više", ona je neretko na meti različitih komentara, a stajling Jelene Đoković ne dopada se uvek svima.

Na Jelenin prepoznatljiv stil smo već navikli, uvek je sa odgovarajućom šminkom i nakitom i nikada ni u čemu ne preteruje, a da je po mišljenju mnogih nekada i preterano opuštena, uverila nas je i svojim najnovijim outfitom.

Jednostavan stajling Jelene Đoković u bež nijansama, široka trenerka, rolka i dugačka zimska jakna, koje je odabrala za večeru sa prijateljem u jednom poznatom restoranu u Beču, izazvao je na društvenim mrežama oprečna mišljenja i reakcije.

Pročitajte: Stajling Jelene Đoković ne sviđa se svima - Zameraju joj zbog pantalona, da li biste se vi usudili da ih obučete? (FOTO)

Instagram

 

Dok jedan deo javnosti nju gotovo uvek sa velikim žarom hvali i veruje da je u svakoj prilici sjajno, nenametljivo i skromno stilizovana, drugi smatraju da joj fali kreativnosti te da bi mogla da se pozabavi svojim garderoberom i u njega unese malo inovativnosti.

Bilo kako bilo, Jelena pored brige o deci ima toliko drugih stvari kojima se bavi, te se preterano ne obazire na tuđa mišljenja i komentare i ostaje dosledna sebi i svom osećaju za modu.

Pogledajte neke od Jeleninih najkomentarisanijih stajlinga

 

Komentari (0)

Loading