Celebrity News

Novak i Stefan Đoković zajedno na terenu: Pogledajte fotke iz Monte Karla, mali Đoković je presladak sa reketom

Novak i Stefan Đoković ponovo u žiži medijskog interesovanja su

Novak i Stefan Đoković zajedno na terenu: Pogledajte fotke iz Monte Karla, mali Đoković je presladak sa reketom

profimedia

Pred početak masters turnira u Monte Karlu održan je egzibicioni meč, na kom su Novak i Stefan Đoković pobrali sve simpatije publike. Brojni posmatrači na otvorenom terenu imali su priliku da se uvere u to kakav je Nole otac, pa čak i u to hoće li ga sin u teniskim veštinama prestići.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

profimedia

 

Naime, prvi reket sveta i njegov kolega Janik Siner u toku trajanja manifestacije na teren su pozvali dečake, među kojima se našao i Novakov naslednik, koji već nekoliko godina vrlo uspešno trenira, a navodno mu stručnjaci belog sporta predviđaju svetlu budućnost.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata: Jelena TRI PUTA OSTAVLJALA NOVAKA! Evo zašto je odlazila i ko im je spasio brak

profimedia

 

 

S obzirom na mesto gde se turnir održava sportista se mezimcu obratio na francuskom jeziku: "Dobar dan, kako ste?" Na šta mu je sin odgovorio sležući ramenima. Latio se Stefan odmah reketa, a ponosni otac sklonio se u kraj, odakle je navijao i dodavao sinu lopticu, a sve u svom duhovitom maniru, što je publika ispratila osmehom i aplauzom. 

Pročitajte: Mali Stefan Đoković je već zvezda! Novak poveo sina na utakmicu, cela hala se iznenadila koliko je naslednik porastao (FOTO)

profimedia

 

 

Novak i Stefan Đoković bili su pravo osveženje pred početak turnira, na kom se očekuje još jedna pobeda Đokovića.

Pročitajte: Mali Stefan Đoković napravio pravi šou u Monte Karlu: Na utakmici nije navijao za tatu, mama Jelena posmatrala sve (foto)

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading