Celebrity News

Pogled na Dunav, nestvaran vrt: Sloboda i Vojin sa ćerkama praznike provode u vikendici blizu Beograda, zavirite u njihov raj (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković raduju se prazničnoj atmosferi

Pogled na Dunav, nestvaran vrt: Sloboda i Vojin sa ćerkama praznike provode u vikendici blizu Beograda, zavirite u njihov raj (FOTO)

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već godinama žive u Beogradu, a kada god im to obaveze dozvole, supružnici mir potraže u vikendici u mestu Čortanovci koje pripada sremskom okrugu.

Na samom kraju sokaka, na velikom imanju od nekoliko hektara nalazi se predivan kutak Slobode i Vojina u koji oni često dolaze porodično, a u svim čarima prirode posebno uživaju njihove ćerke, preslatke bliznakinje Mila i Vera.

Pročitajte: Dokazi ljubavi su slabi, a rasprave sve veće! Otkriveno šta se dešava u kući Slobode i Vojina, konačno progovorila (FOTO)

Mesto okruženo zelenilom, skriveno od znatiželjnih pogleda prolaznika, sa kojeg se pruža predivan pogled na Dunav pravi je mali raj, pa su se supružnici u susret najradosnijem hrišćanskom prazniku sa ćerkicama uputili upravo tamo.

Pročitajte: KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku - Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

 

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković putem društvene mreže "Instagram" dočarali su nam predivni ambijent gde će u miru i u duhu pravih porodičnih vrednosti oni proslaviti Uskrs poštujući sve običaje kako tradicija i nalaže, uz šarena jaja i bogatu trpezu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading