Celebrity News

U domu Rokvića sve je spremno za Uskrs! Slavica je napravila pravu čaroliju od dekoracije, ali jedan detalj ipak tera suze na oči (FOTO)

Uskršnja dekoracija Slavice Rokvić ostaviće vas bez daha

U domu Rokvića sve je spremno za Uskrs! Slavica je napravila pravu čaroliju od dekoracije, ali jedan detalj ipak tera suze na oči (FOTO)

Otkako je ostala bez voljenog supruga, sinovi Nikola i Marko najveća su podrška udovici Marinka Rokvića, a veliku radost pričinjavaju joj unučići, posebno dve devojčice koje su na svet došle početkom godine i nakon dužeg vremena vratile osmehe na lica svih članova poznate porodice. Ipak, tokom praznika pevač posebno nedostaje, a kako Rokvići drže do tradicije i svaki praznik obeležavaju onako kako dolikuje, uskršnja dekoracija Slavice Rokvić nije izostala ni ovog puta.

Ona je putem Instagrama otkrila kako u porodičnom domu teku pripreme za najradosniji hrišćanski praznik za koji se vezuju jaja, motivi zeka, cveća i zelenila, pa je u tom maniru i prelepa uskršnja dekoracija Slavice Rokvić koja se svojski potrudila da prazničnu atmosferu učini još lepšom.

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE - Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

Malim remek delima zasigurno će se najviše obradovti mališani, spremni da u toplini porodičnog doma uživaju u svim čarima Uskrsa, a budući da je Slavica još jednom pokazala da joj i pored ogromnog bola u duši ništa ne pada teško, ispod njene objave nizali su se mahom pohvalni komentari.

Komentari (0)

Loading