Celebrity News

Nije više sa njim! Sloboda saopštenjem SLOMILA SRCE svima: Konačno sam SLOBODNA (FOTO)

Odluka Slobode Mićalović iznenadila Vojina

Nije više sa njim! Sloboda saopštenjem SLOMILA SRCE svima: Konačno sam SLOBODNA (FOTO)

Nebojša Babić/Ata Images

Da stari prirodno i dostojanstveno je odluka Slobode Mićalović, sa kojom se mnoge dame u današnje vreme ne slažu. Imperativ modernog doba 21. veka, biti što duže mlad, bez bora, zategnute kože, guste kose i usana ona, međutim, ne priznaje. Naravno, kao i sve druge dame i ona se neguje, odlazi na masaže lica, dodaje koktele koje pomažu jedrini njenog lica, koristi maske za hidrataciju i skupocene kreme protiv starenja koje joj pomažu da što duže očuva sjaj koji publika kod nje voli, ipak invanzivne tretmane ona za sada preskače, a po svoj prilici tako će zauvek ostati. 

Pročitajte: KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku: Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

Boško Karanović

 

U prilog tome govori odlomak "Oslobođena" koji je nedavno sa svojim pratiocima na "Instagramu" podelila a tiče se upravo starenja i promena na licu i telu kojima smo sve više skloni, ne zato što nas to čini srećnima, već zato što to trend mladosti i savršenosti nalaže.

- Kad smo iz svojih života nesmotreno proterali prirodu i prirodnost, naučili smo reči poput kolagena, hijalurona, silikona, pilinga, epilacije, botoksa i njima sličnih. Te reči i postpuci postali su nezaobilazni deo ljudskih tela i tema.    Jednom prilikom je ova tema, u društvu boljem od same teme koja se među nama našla, odjednom poput dima, koji dođe sa neke deponije, počela da me guši.    Svi su govorili kako su te stvari neophodne, kako je dobro da čovek izgleda mlađe i ne bude izgužvanog lica a preko puta mene sedela je ona i ćutala. Uvek sam mislio  kako neko ćuti iz dva razloga - ili ga ne interesuje tema ili o njoj ništa ne zna. Ovoga puta sam se prevario.    Kad su utihnuli povici protiv prirodnosti, njoj se ote iskrenost, toliko nepopularna i nepoželjna u ovom veku, i osetih tad svež vazduh iz njenog pravca koji rastera onaj dim. Prodisao sam kad sa tom svežinom do mene dopreše reči: "Ali ja želim da jednoga dana imam bore". Zadivljeno sam je gledao i znao sam - imaće ih na licu, na duši nikad.

Pročitajte: Smanjuje celulit, izbacuje višak tečnosti, relaksira: Sloboda Mićalović otkrila tajnu lepih nogu, rezultati su odmah vidljivi FOTO

Instagram

 

Odluka Slobode Mićalović, ako je suditi po ovom odlomku knjige, na kojoj se zahvalila onome ko ju joj je preporučio, je da nesavršenosti svoje zavoli, da ih prihvati i kod drugih ljudi. Ovim svojim načinom saglaedavanja realnosti ona se ponosi i često to putem društvenih mreža potencira ne bi li došlo do promene u mišljenju novih naraštaja, kojima na kraju krajeva i njene i Vojinove ćerke pripadaju.

ATA Images

 

Poklon fotografija venčanja Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović

 

Komentari (0)

Loading