Celebrity News

Spremni za Uskrs: Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića, ovakvu dekoraciju i jaja niko nema (FOTO)

Uskrs u domu Vesne Radusinović i Milomira Marića - fotografija koja je oduševila sve

Spremni za Uskrs: Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića, ovakvu dekoraciju i jaja niko nema (FOTO)

Vesna Radusinović i njen suprug Milomir Marić skućili su se u salonskom stanu u blizini Botaničke bašte. Istina, nedaleko odatle nalazi se i Marićev „momački“ stan, u kome je smeštena velelepna biblioteka, pa je emotivnom paru neuporedivo komfornije na drugom mestu. U vreme praznika Marićeva supruga ima običaj da na svom Instagram profilu objavi fotografije koje svedoče da ne samo što uživa u dekoraciji već za nju ima i „dobro oko“.

Pročitajte: Fotka dana i velika radost - Vesna Radusinović i Milomir Marić POSLE 30 GODINA u svom domu dočekali OVO

Ata Images

 

Uskrs u domu Vesne Radusinović i Milomira Marića, kao svake godine, protiče u porodičnoj idili, a vešta domaćica se svaki put potrudi da na vreme ofarba jaja. Ona se putem društvenih mreža pohvalila pratiocima kako su joj ove godine ispala šarena jaja, a nezaobilazne su i lale kojih ima u nekoliko različitih boja. 

Pročitajte: Marićev kofer je ionako ODAVNO SPAKOVAN - Vesna Radusinović objavila fotografiju u zagrljaju drugog, poznatog srpskog milionera (FOTO)

Instagram

 

Međutim, Uskrs u domu Vesne Radusinović i Milomira Marića ove godine će biti nešto drugačiji budući da se urednik i voditelj razboleo zbog čega prethodnih dana nije vodio jutarnji program. 

Komentari (0)

Loading