Celebrity News

Da li ste nekad videli tužniju mladu? Fotografija Vesne Radusinović sa venčanja nagovestila nesrećnu sudbinu (FOTO)

Fotografija Vesne Radusinović izaziva jake emocije

Da li ste nekad videli tužniju mladu? Fotografija Vesne Radusinović sa venčanja nagovestila nesrećnu sudbinu (FOTO)

Glavnog urednika televizije "Hepi" Milomira Marića često imamo prilike da vidimo na malim ekranima, dok njegovu nevenčanu suprugu Vesnu Radusinović ne viđamo tako često, međutim na društvenim mrežama ona je veoma aktivna pa su pratioci i te kako upućeni u njene svakodnevne aktivnosti. Takođe, spisateljica često ima običaj da prelista albume sa starim uspomenama te se podseti prošlih vremena, pa je tako fotografija Vesne Radusinović koju je podelila putem društvenih mreža izazvala salvu reakcija.

Spisateljica, kao što je svima poznato već godinama uživa u skladnoj zajednici sa nevenčanim izabranikom, novinarom Milomir Marićem i njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ipak, pre nego što je zarobila Marićevo srce, Vesna je bila je udata za sasarajevskog novinara i filmskiog kritičara Dževdeta Tuzlića, sa kojim je dobila sina Vedrana.

Pročitajte:"Taj njegov cinizam i ironija…" Sin Vesne Radusinović RASKRINKAO očuha Milomira Marića, jednu stvar mu NE PRAŠTA

Facebook

 

Slučajni susret dogodio se tokom posete "Festu", a kada su se našli za istim stolom u "Klubu književnika" između njih su planule emocije. Venčali su se godinu dana kasnije, pa potom krunisali svoj brak sinom. Spisateljica se preselila u Sarajevo, a pričalo se da su bili takav par, da su se svi okretali za njima, kada bi se pojavili u javnosti.

Pročitajte: BILI SU PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRETALI - Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović i otac njenog sina Vedrana (FOTO)

Fotografija Vesne Radusinović sa venčanja uz opis u svom stilu "Na vlastitom venčanju .. izuzetno raspolozena" izazvala je brojne reakcije, a neki od komentara su i da je baš njen izraz lica sa fotografije odredio sudbinu braka koji je potrajao vrlo kratko. Mnogi se takođe slažu da iako neraspoložena, umetnica izgleda prelepo te da joj svedena punđa i venčić od cveća savršeno pristaju.

Pročitajte: Za njima su se svi okretali, bili su savršen par - Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović (foto)

Facebook printscreen

 

Svojevremeno Vesna je govorila o svom suprugu i braku, ističući da njen bivši suprug nije mogao da se nosi sa njenim temperamentom.

‒ Nismo bili ludi od sreće što se razvodimo, ali drugačije nije moglo. Jednostavno, nije nam išlo. Naš brak bi se raspao i da nije bilo rata, a rat je ubrzao razvod. Ljudi se ne menjaju preko noći iako ih ljubav učini mnogo boljim i kvalitetnijim osobama. Moj bivši muž nije mogao da se nosi sa mojim gorštačkim karakterom koji, osim ponosa, gordosti, lojalnosti i još nekih osobina na koje sam ponosna, ne isključuje tvrdoglavost, rešenost da se nešto završi sad ili nikad, a nije se nešto preterano ni trudio. Mada mu odavno ništa ne zameram, sada mi je jasno da je zaista najvažnija stvar u svakoj vezi, a i u braku, lična sloboda, i da jedino ako niste sebični, ako ste potpuno operisani od sujete, nešto može i da uspe na duge staze. Doduše, ja sam od onih koji veruju u usud, fatum, sudbinu i mislim da je sve što se desi trebalo da se desi baš tako i tada, i nikako drugačije - govorila je Vesna istakavši da je sa svojim prvim suprugom danas u korektnim odnosima.

Komentari (0)

Loading