Celebrity News

Fotka dana i velika radost: Vesna Radusinović i Milomir Marić POSLE 30 GODINA u svom domu dočekali OVO

Vesna Radusinović i Milomir Marić uživaju u društvu dugogodišnjih prijatelja

Fotka dana i velika radost: Vesna Radusinović i Milomir Marić POSLE 30 GODINA u svom domu dočekali OVO

Luka Šarac

Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su četvrt veka i uprkos tome što nikada nisu ozvaničili svoju vezu, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova našeg javnog života. Retko se pojavljuju kao par, međutim na osnovu fotografija koje Vesna deli na društvenim mrežama, jasno je da je ljubav koja ih je spojila 1995. godine i dalje neizmerna.

Poznati par otputovao je na crnogorsko primorje gde već izvesno vreme uživa i opušta se od mnogobrojnih obaveza, a Vesna je odlučila da sa svojim pratiocima na "Instagramu" podeli neke od najlepših trenutaka sa odmora.

Pored mnogobrojnih fotografija na kojima pozira sama ili u zagrljaju svog voljenog Marića, Vesna je ovog puta pokazala ko upotpunjuje njihovo vreme na primorju te objavila delić atmosfere iz restorana gde je bračni par u društvu Bogoljuba i Milanke Karić.

Pročitajte: Fotka dana - Vesna Radusinović i Milomir Marić u kupaćem, cela plaža u Crnoj Gori se okreće za njima

 

 

Višegodišnje prijateljstvo ovekovečeno je na pomenutoj društvenoj mreži uz Vesnine dirljive reči i emotikone srca.

- Trideset godina prijateljstva ... u dobru i zlu .. - napisala je Vesna i pobrala mnogobrojne simpatije pratioca koji su na račun bračnih parova imali samo reči hvale.

Da porodica Karić takođe neizostavno bira Crnu Goru za odmor nedavno je potvrdio i sam Bogoljub koji je na "Instagramu" objavio interesantan video snimak .

Pročitajte: "Taj njegov cinizam i ironija…" Sin Vesne Radusinović RASKRINKAO očuha Milomira Marića, jednu stvar mu NE PRAŠTA

 

 

- Volimo da provodimo vreme u Crnoj gori, jer imamo puno prijatelja, rođaka i poznanika. Uz to crnogorsko primorje je zaista prelepo,plaže, obala, stenoviti, divlji i netaknuti deo prirode i veoma važna stvar, jako ljubazni i gostoljubivi domaćini. A naša porodica gde god da se nađe napravi vrhunsku zabavu i provod za pamćenje. Jednostavno smo takvi, veseli, pozitivni, uvek spremni za pesmu, igru, a za svoje goste činimo sve da se osećaju prijatno - napisao je Karić i dodao:

-Dragi moji, uživajte u trenucima, u sadašnjosti i to je jedino racionalno i korisno, jer u prošlosti nema ničeg novog, a u budućnosti samo Bog zna šta će i kako biti. Radujmo se svakom novom danu,zajedno sa svojim porodicama. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

Komentari (0)

Loading