Celebrity News

Toše je samo nju voleo: Andrijana Budimir nabacila kilograme i udala se, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Andrijane Budimir podelio je fanove Tošetove muzike

Toše je samo nju voleo: Andrijana Budimir nabacila kilograme i udala se, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Često je tokom proteklih 16 godina izgled Andrijane Budimir, zapravo njen život u globalu, bio u fokusu medija. Od smrti proslavljenog makedonskog muzičara Tošeta Proeskog slavna rukometašica, do tada poznata i kao njegova emotivna izabranica, prolazila je kroz razne medijske etape. Pisalo se na temu njenog tugovanja za pevačem, raspravljalo se i o svađi sa njegovom porodicom, koja navodno više nije želela da je primi u kuću. Istovremeno se njeno ime na naslovnim stranama tabloida moglo videti zbog suđenja sa Tošetovom menadžerkom, čije tvrdnje da sportiskinja i muzičar nikada nisu ni bili zajedno, su ozbiljno uzburkale javnost.

Pročitajte: Nenadoknadiv gubitak: Dosad neviđena fotografija Tošeta Proeskog izazvala suze

Instagram

 

S obzirom na to da je pritisak bio izuzetno veliki, te da ona svakako nije bila iz tog sveta Andrijana se u neko doba povukla potpuno iz medija. Nije želela više da daje intervjue niti odgovara na provokacije Tošetu bliskih ljudi, tek povremeno bivala je uslikana na njegovom grobu na dan godišnjice smrti. Tom prilikom mediji i čitava javnost na Balkanu mogli su se uveriti da ona i dalje tuguje. Izgled Andrijane Budimir, najbolje je tome godinama svedočio, što se takođe pokazalo i kao najnoviji dokaz da je konačno muzičara ona uspela da preboli.

Pročitajte: Poslao joj je prelepu poruku i poginuo, život joj je u trenu stao: Pogledajte kako danas izgleda Tošetova najveća ljubav Andrijana Budimir

 

 

Naime, na Instagram profilu ona je objavila fotografiju na kojoj joj do izražaja dolazi širok osmeh. Za vedro Andrijanino lice posle dugog niza godina zaslužna su, naime, deca rukometaši, koje ona trenira. Mališani su svojoj instruktorki napisali da je trener sa najvećim živcima i strpljenjem što je bio razlog da se od srca nasmeje, sa poklonom ispozira, a potom to podeli na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading