Celebrity News

Nema nazad! Željko Mitrović doneo odluku: Milica se trese od straha! Šta li će još da joj priredi? (VIDEO)

Hobi Željka Mitrovića nikog ne ostavlja ravnodušnim

Nema nazad! Željko Mitrović doneo odluku: Milica se trese od straha! Šta li će još da joj priredi? (VIDEO)

Nije tajna da je vlasnik “Pink Media Group” veliki ljubitelj ekstremnih sportova, a inovacije mu i te kako dobro idu od ruke te ne čudi činjenica da nas sve češće on obraduje, te predstavi neki od svojih mnogobrojnih patenata kojima može da se pohvali. Hobi Željka Mitrovića kojim je on nesumnjivo spojio lepo i korisno jesu i turbo roleri koje je predstavio i iznova oduševio sve ljubitelje adrenalina.

Objava koja je osvanula na Željkovoj društvenoj mreži "Instagram" izazvala je veliko interesovanje pa samim tim i nebrojeno komentara i lajkova i svi se slažu da suprug Milice Mitrović ne gubi vreme kada su novi projekti u pitanju.

Pročitajte: Najveća tajna! Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji - Uložio sam mnogo energije (FOTO)

Naime, on je provozao pomenute rolere u krugu velelepnog zdanja u Šimanovcima te objavio video uz reči:

- Vratih se u Beograd, pa sam nešto srećan jer završih ogroman posao u Londonu. A sad punom snagom dalje jer "Pink" i drugi projekti rastu i bez mog dnevnog napora.

Kako supruga Milica reaguje na hobi Željka Mitrovića koji nesumnjivo ubrzava puls, nepoznanica je, a nama ostaje da vidimo koje će još patente Željko predstaviti u skorije vreme.

Komentari (0)

Loading