Celebrity News

Gde je nestao onaj dečko: Sin Vesne Čipčić konačno u javnosti, evo kako danas izgleda (FOTO)

Sin Vesne Čipčić ne voli kada je u centru medijske pažnje

Gde je nestao onaj dečko: Sin Vesne Čipčić konačno u javnosti, evo kako danas izgleda (FOTO)

Rediteljsku palicu sin Vesne Čipčić prigrlio je i odlično se sa njom za sada snalazi. Bio je viđenja Ivan Alač, bar u periodu srednjoškolskih dana, da bi poput roditelja Vesne i Aleksandra Alača mogao i sam da se oproba kao glumac, ali kako tvrdi loše strane glumačkog posla navele su ga da od toga odustane i okrene se režiji.

Pročitajte: Nasmejana i tako srećna: Vesna Čipčić blista u belom u zagrljaju popularnog kolege, svi su joj čestitali (FOTO)

Instagram

 

Baš zato što je neko ko je sve vreme iza scene, iza kamera, a njegov rad itekako publika meri i ocenjuje sin Vesne Čipčić ne voli da je u centru medijske pažnje. Retko se pojavljuje na javnim događajima, još ređe se slika sa članovima porodice iako ističe da mu ne smeta kada ga oslovljavaju sa sinom Saše Alača i bratom Anje Alač.

- U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer je više članova porodice - duhovito je kazao Ivan nakon premijernog igranja svog debitantskog komada "Beogradska trilogija" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, pa dodao:

- Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je to što ste deo poznate porodice prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku.

Pročitajte: Lep, mlad i uspešan: Anju Alač svi odlično znate, a ovo je tajanstveni sin Vesne Čipčić (foto)

ATA Images

 

Mada bi voleo da ga javnost prepoznaje isključivo kao reditelja Ivana Alača, Vesnin mezimac ističe da bi mu zapravo najviše godilo da uopšte i nije na oku javnosti. Voli normalan život, sport posebno. Hobi mu je pisanje, a nije tajna da piše pesme i priče i sprema dugometražni film. 

 

 

Komentari (0)

Loading