Celebrity News

Najlepše vesti stižu iz doma Lidije Vukićević! Glumica od sreće ne može da dođe sebi: Snaja Nađa sve otkrila, svi čestitaju Mrkeli (FOTO)

Sin Lidije Vukićević najlepše čestitke dobija danas

Najlepše vesti stižu iz doma Lidije Vukićević! Glumica od sreće ne može da dođe sebi: Snaja Nađa sve otkrila, svi čestitaju Mrkeli (FOTO)

Kada je pre 31. godinu došao na svet stariji sin Lidije VukićevićAndrej Mrkela ukrao je srce glumice. Ubrzo nakon njegovog rođenja stigao je i njegov brat David a naslednicima se, tada izuzetno tražena mlada umetnica, potpuno posvetila i zbog njih čak pauzirala sa karijerom. Lidijina pauza potrajala je i zbog poslovnih obaveza supruga Mitra Mrkele koji je bio uspešni fudbaler, te su tako godinama zajedno živeli u Americi, pa na severu Evrope, da bi se po razvodu Lidija skućila u Beogradu, što je bio prelomni period da se vrati i i poslu.

Pročitajte: Jugoslavija je obožavala njegove hitove: Lidija Vukićević objavila prvu fotografiju sa NOVIM DEČKOM, zabavljali su se i u prošlosti

Instagram

 

Nijednog trenutka zbog pomenute pauze pa i gubitka projekata, dramska umetnica se nije pokajala, a zašto i bi kada je na pravi put izvela dva izvrsna momka, Andrej je sportski menadžer, David pilot. Osim što su profesionalno uspešni obojica su izuzetno vaspitani, kulturni, empatični momci, džentlmeni su, samostalni su, s druge strane privrženi su majci koja već duže vreme priželjkuje da je obaveste da će postati baka.

Pročitajte: Prve fotografije doma sina i snaje Lidije Vukićević prikazuju luksuz kakav se ne pamti: Lidija je i ovde umešala prste (FOTO)

Instagram

 

Unuka, nažalost, na vidiku još nema, ali Lidija i njeni naslednici uvek pronađu razloga da se zajedno podruže, nasmeju, na kraju krajeva i proslave nove ciljeve, planove, rođendane, što je slučaj bio i juče. Naime, sin Lidije Vukićević, Andrej obeležio je 31. rođendan što je ponosna mama sa pratiocima na Instagramu podelila uz rečenicu:

- Srećan rođendan sine.

Pročitajte:Da li vam je lepša od Lidije? Ovo je druga supruga Mitra Mrkele, dve decenije mlađa Olgica FOTO

Instagram

 

Ubrzo se oglasila i manekenka Nađa Ilić, Andrejeva izabranica koja je momku na duhovit način uputila čestitke. Naime, ona je objavila njegovu fotografiju iz detnjstva i napisala kako je od malih nogu zgodan. Slavljenik nije krio sreću zbog rođendana ipak to na koji način tačno ga je obeležio nije želeo da otkriva.

Komentari (0)

Loading