Celebrity News

Sin i snaja Suzane Jovanović izazvali POTRES u porodici: Zar se OVAKO TROŠE Sašini milioni? Pogledajte šta su uradili (FOTO)

Sin i snaja Suzane Jovanović ovako uživaju

Sin i snaja Suzane Jovanović izazvali POTRES u porodici: Zar se OVAKO TROŠE Sašini milioni? Pogledajte šta su uradili (FOTO)

Sin i snaja Suzane Jovanović od kada su stali na ludi kamen uživaju u bračnoj idili, a svoju realnost s vremena na vreme zamene egzotičnim putovanjem, koje iznova osveži njihov odnos. Uprkos brojnim obavezama, koje kao zaposleni u "Grandu" imaju, Danijel i Tijana ponovo su uspeli da "pobegnu od realnosti" i otisnu se na još jedno putovanje - treći medeni mesec.

Rovinj i Santorini bile su destinacije na kojima su tokom proteklog leta uživali sin i snaja Suzane Jovanović, a sada je lepa Tijana objavila fotografiju sa novog putovanja, od koje zastaje dah.

Pročitajte: ZAR VEĆ? Snaja Suzane Jovanović obradovala porodicu PRELEPIM VESTIMA: Devojčica je! (FOTO)ZAR VEĆ? 

Na peščanoj plaži, Tijana je pozirala na ljuljašci, pod palmama, dok se ispred nje prostire beskrajno plavetnilo okeana.

Za manje od godinu dana sin i snaja Suzane Jovanović uživali su čak na tri popularne lokacije, a mnogi komentarišu da to mogu da priušte samo deca Suzane Jovanović i Saše Popovića. Međutim, iako se roditelji trude da im budu podrška za život iz snova, Danijel i Tijana su dvoje mladih i uspešnih ljudi, koji svojim radom i trudom teže da sebi obezbede sjajan život.

 

Komentari (0)

Loading