Celebrity News

Nije se više moglo izdržati! Sin Suzane Jovanović godinu dana posle svadbe spakovao kofere i napustio porodični dom, majka u suzama

Sin Suzane Jovanović sa suprugom otišao iz Srbije

Nije se više moglo izdržati! Sin Suzane Jovanović godinu dana posle svadbe spakovao kofere i napustio porodični dom, majka u suzama

Snaja i sin Suzane Jovanović specifičan su i dakako poseban mladi bračni par. Danijel i Tijana nisu ljubitelji javnog pojvaljivanja, klone se scene i medija kad god i koliko god mogu, osim toga naučeni su na život sličan onome koji vode pevačica i njen suprug Saša Popović van posla. Kada se kamere ugase bivši direktor Granda i pevačica obični su ljudi od krvi i mesa, u svom domu su jedno drugome isključivo supružnici, a deci posvećeni roditelji. Svu svoju ljubav i pažnju dali su ćerki Aleksandri i Suzaninom sinu iz prvog braka, istovremeno su se potrudili da ih drže podalje od medija.

Pročitajte: Zar posle toliko godina? Saša Popović rekao KRAJ: Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom (FOTO)

Instagram

 

Vodeći se time Danijel je ostao u senci poznatih roditelja svih ovih godina. Smestio se tamo gde mu je najudobnije i najsigurnije iza kamere, a tu, na poslu, upoznao je svoju dragu, šminkerku Tijanu, takođe osobu iz senke. Karakterno su se snaja i sin Suzane Jovanović poklopili i složili da nikada, nakon svadbe, kada su njihove venčane fotografije, završile na naslovnim stranama magazina, neće dozvoliti da njihova intima dospe do portala i štampe. 

Pročitajte: Popović posumnjao u ljubav Suzane Jovanović: Poljupci je odali, morala je sve da mu prizna (FOTO)

 

 

Nažalost, kako oboje imaju društvene mreže dešavalo se da poneka informacija ipak procuri. Tako je javnost nedavno doznala da su Danijel i Tijana spakovali kofere i napustili Srbiju. Naime, novopečeni bračni par otputovao je u Barselonu, svoj treći medeni mesec po svoj prilici, gde uživa u arhitekturi, lepoti grada, na kraju krajeva i jedno u drugome.

Pročitajte: Otišao je samo na rutinsku kontrolu: Saša Popović hitno operisan

 

 

Komentari (0)

Loading