Celebrity News

ZAR VEĆ? Snaja Suzane Jovanović obradovala porodicu PRELEPIM VESTIMA: Devojčica je! (FOTO)

Snaja Suzane Jovanović oduševila svekrvu

ZAR VEĆ? Snaja Suzane Jovanović obradovala porodicu PRELEPIM VESTIMA: Devojčica je! (FOTO)

Uprkos tome što ne preferira javna pojavljivanja i nastoji da intimu skrije, snaja Suzane Jovanović mesecima od venčanja nastavlja da zanima medije. Izabranica pevačicinog naslednika Danijela skromna je mlada dama, visoko obrazovana, završila je ekonomiju, ali ima i talenat u rukama. Voli šminku, zbog čega se okrenula toj profesiji i izuzetno je hvaljena od strane javnih ličnosti.

Pročitajte: Medeni mesec za skromne milionere: Zavirite na svadbeno putovanje sina i snaje Suzane Jovanović, bićete iznenađeni (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Upravo to što je nastavila da se bavi poslom, koji joj nije prvobitna stuka i nikada nije očekivala od svekra i svekrve da joj uz pomoć svojih poznanstava pomognu u građenju karijere diplomranog ekonomiste oduševila je javnost, te Tijanu nema ko ne voli, iako za medije nikada niti jednu jedinu reč nije kazala.

Pročitajte: Suzana Jovanović pet dana pred svadbu sina snajki uputila brutalnu poruku: Postoji JEDNA STVAR KOJU NE TOLERIŠEM

 

 

Snaja Suzane Jovanović  posao šminkerke obožava, čemu svedoči činjenica da se odmah po povratku sa medenog meseca ona posvetila klijentkinjama, sa kojima je izgradila poverenje. Među onima koji vole kako ona to radi nalaze se brojne muzičke zvezde, svekrva pod broj jedan. Nije tajna da ćak i kada bude došlo vreme da se posveti ulozi majke Tijana svoje obaveze neće zapostavljati, ali dok ne dođe taj dan posvećena je maksimalno profesionalnoj nadogradnji, ali na prvom mestu svom izabraniku i planiranju porodice u globalu.

Pročitajte: Kad bi zidovi progovorili: Evo kakav odnos Suzana Jovanović zaista ima sa snajom Tijanom

Instagram

 

Nedavno se ona pohvalila kupovinom psa, ženke pomeranca koja će nesumljivo dok beba ne stigne grejati srca zaljubljenog para.

Poklon fotografije doma Suzane Jovanović i Saše Popovića 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading