Celebrity News

Zar posle toliko godina? Prizor iz doma Vesne Radusinović i Milomira Marića svima slomio srce, ona potvrdila: Evo šta mi je uradio (FOTO)

Milomir Marić i Vesna Radusinović u zajednici su više od dvadeset godina

Zar posle toliko godina? Prizor iz doma Vesne Radusinović i Milomira Marića svima slomio srce, ona potvrdila: Evo šta mi je uradio (FOTO)

Novinar Milomir Marić i Vesna Radusinović više od dve decenije u skladnoj su vezi i uprkos tome što je nikada nisu ozvaničili oni važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih poznatih parova. U svojoj ljubavi uživaju van medijskog eksponiranja, pa se tako i u javnosti oni zajedno ne pojavljuju često, međutim fotografije koje književnica deli na društvenim mrežama, pravi su pokazatelj stanja u njihovom braku.

Da ljubav koja ih je spojila davne 1995. godine nije iščezla, naprotiv, da je njihov odnos godinama postao samo čvršći i stabilniji saznali smo iz Vesnine objave kojom je između ostalog pokazala i da ima supruga za primer. Naime, poput pravog džentlmena, Vesnin Mare, kako ga sama oslovljava, gotovo svakodnevno predivnim gestovima svojoj voljenoj iskazuje ljubav, a iako je navikla da joj je kuća ispunjena cvećem koje obožava, svakom narednom buketu ona se iznova obraduje.

Pročitajte: Fotka dana i velika radost - Vesna Radusinović i Milomir Marić POSLE 30 GODINA u svom domu dočekali OVO

Instagram

 

Ovog puta podelila je mnoštvo predivnih cvetnih aranžmana, napravljenih od nežno roze, ciklama i narandžastih ruža i uz šaljivi "hashtag" - Marić Milomir san svake cvećare, pokazala da je za sreću potrebno malo, te da se sitnicama raduje poput zaljubljene tinejdžerke.

Za pravu prolećnu atmosferu u njihovom domu, ali i za dobro raspoloženje i osmeh na licu spisateljice,  danas je glavni "krivac" njen suprug, a kako se nakon toliko godina brak neguje, Milomir Marić i Vesna Radusinović pokazuju sopstvenim primerom.

Kako izgleda dom Vesne Radusinović i Milomira Marića pogledajte u galeriji ispod.

Komentari (0)

Loading