Celebrity News

Druga žena: Veljko izveo ženu iz porodilišta, pogledajte kako Bogdana izgleda posle drugog porođaja (FOTO)

Bogdana Ražnatović napustila porodilište - tata Veljko došao po svoje najmilije

Druga žena: Veljko izveo ženu iz porodilišta, pogledajte kako Bogdana izgleda posle drugog porođaja (FOTO)

Ata Images

Pre nekoliko dana, snajka Cece Ražnatović i supruga njenog naslednika Veljka na svet je donela zdravog dečaka kojem su roditelji dali staro srpsko ime Krstan. Sve je proteklo u njaboljem redu, beba i mama osećaju se odlično te je danas Bogdana Ražnatović napustila porodilište.

Presrećni tata koji je kako dolikuje proslavio rođenje drugog naslednika, došao je posuprugu i malenog Krstana u jednu privatnu beogradsku kliniku i poneo sve što je potrebno za izlazak bebe, a kada je Bogdana Ražnatović napustila porodilište blicevi okupljenih fotoreportera samo su sevali.

Ata Images

 

Presrećna mama, spremna da u toplini doma uživa sa svojim naslednikom jedva je dočekala da do ovog trenutka dođe, pa osmeh sa lica nije skidala, te se svi slažu da blista i zrači posebnom energijom.

Ata Images

 

Bogdana se pojavila bez trunke šminke i sa naočarima za sunce, a od garderobe odlučila se pre svega za udobnost - beli ležerni komplet i patike.

Prisutnima je kratko poručila da se oseća odlično, a zatim ušla u auto i sa suprugom i sinom uputila se ka porodičnom domu.

Ata Images

 

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste kolevka u kojoj je maleni Krstan napustio porodilište. Naime, srećni roditelji su naslednika izneli u roze nosiljci koja na vrhu ima glavu tigra, zaštitni znak njegovog pokojnog oca, a poznato je da su u istoj izveli i malenog Željka.

Komentari (0)

Loading