Celebrity News

Do ovoga je moralo doći: Danijela Rodić posle rođenja drugog unuka saopštila vesti o Veljku i Bogdani koje su šokirale javnost i porodicu

Tašta Veljka Ražnatovića otvorila dušu

Do ovoga je moralo doći: Danijela Rodić posle rođenja drugog unuka saopštila vesti o Veljku i Bogdani koje su šokirale javnost i porodicu

Proslava u porodici Ražnatović povodom rođenja malenog Krstana protekla je pre dve večeri u najboljem redu i po priči brojnih zvanica ostaće dugo zapamćena. Ponosni otac Veljko bio je najveseliji, odmah za njim i baka Ceca, a do sitnih sati sa gostima slavila je i tašta Veljka Ražnatovića, Danijela Rodić, kojoj su društvo pravile ćerke i suprug.

Pročitajte: Dve nedelje pred Bogdanin porođaj Veljko doneo odluku da ODE: Različit način života je bio presudan, ovog puta se neće vratiti

Boško Karanović

 

 

Radost zbog dolaska na svet još jednog unuka Danijela je ponela narednog jutra sa sobom u Titel, a pre toga u kratkom razgovoru sa medijima istakla je svoje oduševljenje žurkom i podelila neke važne informacije po pitanju novorođenčeta.

- Bilo je veselo, ali nisam se latila mikrofona, nisam ja taj talenat. Ima ko zna da peva, zna se - kazala je Bogdanina majka pa otkrila da li se sa porodiljom čula, kako je ona i kada se očekuje izlazak iz porodilišta nje i bebe.

- Sa Bogdanom se čujem non-stop, ona je dobro. Videli smo se i preko video-poziva, ali i uživo. Beba je super. Preslatka je. Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo - istkale je ona pa za sam kraj dodala:

Pročitajte: Tajna porodičnog blaga: Ovu dragocenost je pokojni Arkan ostavio u amanet sinu Veljku FOTO

Creative Couple Media

 

- Još uvek ne znamo kada će Bogdana izaći iz bolnice, zato što se porodila carskim rezom, tako da i bolje je da ostane u bolnici. Oporavak traje. Samo da je sve kako treba prošlo, hvala Bogu. Svi ćemo joj pomagati oko bebe, i Željko i Veljko, jedna baba, druga baba, deda, svi ćemo da ga čuvamo. Beba će za početak biti na relaciji Titel - Beograd. Malo kod nas, malo kod njih - zaključila je Danijela.

Komentari (0)

Loading