Celebrity News

Dve nedelje pred Bogdanin porođaj Veljko doneo odluku da ODE: Različit način života je bio presudan, ovog puta se neće vratiti

Problemi u braku Veljka i Bogdane Ražnatović isplivali na površinu

Dve nedelje pred Bogdanin porođaj Veljko doneo odluku da ODE: Različit način života je bio presudan, ovog puta se neće vratiti

Jesu li se već javili problemi u braku Veljka i Bogdane Ražnatović pitanje je koje javnost već neko vreme postavlja. Mada bokser i njegova izabranica nisu davali povoda da se posumnja u idiličan odnos koji gaje, uvek je postojalo ono nešto što medijima, pa i samoj javnosti nije dalo mira da poveruju u njihovu potpunu sreću. 

Pročitajte: Stomak do zuba i osmeh na licu! Evo kako Bogdana Ražnatović izgleda dve nedelje pred porođaj (FOTO)

Ata Images

 

Pisalo se da su se problemi u braku Vejka i Bogdane Ražnatović javili odmah po Bogdaninom useljenju u Ljutice Bogdana, zbog čega su vrlo brzo supružnici spakovali kofere i preselili se u Titel, gde je Cecin naslednik od tasta u miraz dobio kuću koju je opremio vrlo luksuzno,a ugradio je čak i bazen.

Pročitajte: Želi da se oseća superiorno u odnosu na mene, to je PODLO: Prvo saopštenje o PROBLEMIMA u braku Veljka i Bogdane

Instagram

 

U rijaliti emisiji "Ceca i deca show" doznalo se, međutim, da ništa od onoga što se tih dana pisalo nije istina. Da problema u Bogdaninom odnosu sa Veljkom zapravo nema, nije ga nikada ni bilo, niti bilo ko od njih gaji animozitet prema drugim članovima mnogobrojne porodice, smeštene u vili kraj Zvezdinog stadiona. Razlog odlaska na imanje Bogdaninih roditelja zapravo je bila sloboda koja je pevačicinom nasledniku proteklih godina izuzetno falila. 

Pročitajte: Mnoge trudnice se ne bi usudile na ovakav stajling! Bogdana se utegla, a jedan detalj svi komentarišu: Evo kako izgleda pred porođaj (FOTO)

Instagram

 

Tamo obrađuje imanje, vodi računa o životinjama, igra se sa sinom, jednom rečju uživa u ilegali i čuvanju intime koju je u jednom momentu potuno izgubio. Upravo to je bio razlog zbog kog je pre par dana on odlučio da potpuno napusti i društvene mreže. Oba profila na Instagramu je obrisao, što mu nije prvi put. Bogdana nije isto uradila, međutim, njen profil je zaključan te ona vrlo dozira koga će pustiti u svoj skriveni svet.

Pročitajte: Ceca otkrila termin Bogdaninog porođaja: Krstan stiže na poseban datum, porodicu ponele emocije

Privatna Arhiva

 

O Veljku i njegovim aktivnostima javnost će nadalje očigledno biti upoznata samo preko profila njegove drage, takođe Anastasijin Instagram je otvoren, a i Ceca povremeno voli da podeli fotografije sina, unuka i snaje. Ostaje da vidimo hoće li sin Željka Ražnatovića Arkana i tu napraviti neke restrikcije i koliko će ovoga puta istrajati u nameri da ostane daleko od svih dešavanja na internetu. Oni koji ga poznaju kažu da bi ovo mogao da bude definitivan odlazak sa društvenih mreža baš zbog načina života koji preferira, daleko od Beograda i od javnosti. 

 

Komentari (0)

Loading