Celebrity News

KRAJ! Kako će deci saopštiti: Isplivala strašna istina o Milanu Kaliniću, supruga Sandra uplakana pokušala da sakrije sramotu (FOTO)

Milan Kalinić zatvor je nekoliko puta izbegao

KRAJ! Kako će deci saopštiti: Isplivala strašna istina o Milanu Kaliniću, supruga Sandra uplakana pokušala da sakrije sramotu (FOTO)

Ata Images

Nije tajna da je Milan Kalinić zatvor nekoliko puta umalo iskusio. Otac dvoje dece, ćerke i sina ne ponosi se svojim ponašanjem, ipak čini se da još uvek nije naučio iz grešaka. Svako ko je iole upućen u život dramskog umetnika i voditelja upoznat je sa činjenicom da ima više uslovnih kazni među kojima je jedna za tuču, ali kako se nedavno doznalo i jedna za krađu.

Pročitajte: Šta bi ovo? Supruga Milana Kalinića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Instagram

 

Milan je, naime 1992. godine osuđen na 4 meseca uslovne kazne zbog pokušaja krađe televizora iz prostorija SD Crvena Zvezda, što su objavili vlasnici jednog od pab kvizova i to objavili na svom Instagramu kao zanimljivost.

Pročitajte: Fotografija je dokaz: Sandra nije jedina žena u životu Milana Kalinića, potpuno je bespomoćna

Jovana Bojkovic

 

Veruje se da supruzi glumca Sandri Kalinić nimalo nije bilo prijatno ovo da čuje, ipak čini se da joj je daleko teže bilo kada je pre tri godine zbog tuče Milan Kalinić zatvor umalo omirisao.  U aprilu 2019., pred košarkašku utakmicu Crvene zvezde i Partizana došlo je do brutalne tuče u kojoj je učestvovao Milan a sve zbog mesta u VIP sektoru -  pisao je Blic. Suparnik glumca završo je tada krvave glave a on nešto kasnije sa deset meseci zatvora uslovno i 100 hiljade dinara novčane kazne.

Pročitajte:  Plavi lepotan vragolastog osmeha: Sin Milana Kalinića je samo takav dasa i preti da postane ozbiljna fudbalska zvezda FOTO

 

Prema presudi, godinu dana nije smeo da prisustvuje utakmicama crveno-belih, a obrazloženje je glasilo:

- Kalinić je kriv što je pre početka napao oštećenog, stavio mu jaknu na glavu i udario ga pesnicom. Sud smatra da je krivica dokazana, a postavljalo se samo pitanje da li je Kalinić tako reagovao u cilju sprečavanja daljih nereda ili da bi ih izazvao. Pošto se na fotografiji vide dva člana obezbeđenja pored njega, utvrđeno je da cilj nije bilo sprečavanje već izazivanje nereda, kaže se u obrazloženju presude.

Komentari (0)

Loading