Celebrity News

Mladina venčanica i detalj na glavi bili su smeli čak i za to vreme: Pogledajte kako su Sandra i Milan Kalinić izgledali na venčanju (FOTO)

Venčanje Sandre i Milana Kalinića bilo je bajkovito

Mladina venčanica i detalj na glavi bili su smeli čak i za to vreme: Pogledajte kako su Sandra i Milan Kalinić izgledali na venčanju (FOTO)

Kada ju je prvi put sreo u jednom prestoničkom lokalu, Milan Kalinić pao je na lepotu i šarm lepe Sandre sa kojom je mesec dana nakon razmenjivanja brojnih poruka i poziva počeo i da se viđa. Niz susreta popularnog glumca i tada apsolventkinje menadžmenta doveo je do toga da shvate kako su stvoreni jedno za drugo, međutim, ne želeći da bude samo još jedna u nizu prolaznih avantura momka s reputacijom neodoljivog zavodnika, Sandra je dugo pokušavala da obuzda emocije. Ipak, Milanova ljubav i posvećenost srušili su sve prepreke, a harizmatični Milan kojem je bilo jasno da sa njom želi da provede ostatak života, skupio je hrabrosti da je zaprosi. Majka i sestra, glumica Anja Mandić, bile su mu glavne savetnice u izboru vereničkog prstena koji je dovitljivo sakrio u bombonjeru, a kad je s teškom mukom nagovorio Sandru da proba čokoladice, ugleda prsten i pristane da zauvek ostane uz njega, počele su pripreme za venčanje Sandre i Milana Kalinića.

Pročitajte: Šta bi ovo? Supruga Milana Kalinića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Ata Images

 

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem.

Tako je i bilo, posle godinu i po dana zabavljanja usledilo je venčanje Sandre i Milana Kalinića u beogradskoj crkvi Svetog Marka, uz prisustvo njihovih porodica i prijatelja, kao i mnogobrojnih javnih ličnosti, dok je građanski brak sklopljen u jednom luksuznom restoranu, gde je, kako upućeni tvrde, vladala odlična atmosfera i slavilo se do jutra.

Pročitajte: Fotografija je dokaz - Sandra nije jedina žena u životu Milana Kalinića, potpuno je bespomoćna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Posebno raspoloženi bili su mladenci koji zadovoljne osmehe sa lica nisu skidali i dok je prelepa mlada blistala u raskošnoj venčanici izgovarajući sudbonosno da svom dragom, Milan ju je sve vreme zaljubljeno gledao ponosan što je takva žena baš njemu poklonila srce.

Pročitajte: TRUDNA supruga Milana Kalinića - Sandri stomačić divno stoji, Milan je nežno grli! Pogledajte fotku srećnog para

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Isti slučaj je i danas nakon više od decenije i po skladnog i harmoničnog braka iz kojeg imaju ćerku Teu i sina Vuka. Gde god da se pojave supružnici plene posebnom energijom te izazivau komentare da deluju zaljubljeno kao prvog dana, a šta je osim poštovanja, razumevanja i kompromisa tajna njihove dugovečnosti, voditelj i glumac objasnio je jednom prilikom u svom stilu.

- Pitaju me šta je tajna. Evo, ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna - kratko i jasno napisao je glumac u opisu fotografije na Instagramu na kojoj je njegova voljena Sandra.

Poklon fotografije dece Sandre i Milana Kalinića

Komentari (0)

Loading