Celebrity News

Umro Saša Vidić! Stigla potvrda iz bolnice, sestra dizajnera potpuno slomljena... (FOTO)

Preminuo Saša Vidić vest je koja je šokirala javnost

Umro Saša Vidić! Stigla potvrda iz bolnice, sestra dizajnera potpuno slomljena... (FOTO)

Vest da je preminuo Saša Vidić  osvanula je na portalima. Prema nezvaničnim informacijama kreator je u KBC Bežanijska kosa primljen u zoru u vrlo teškom stanju, gde doktori nisu mogli mnogo za njega da urade. Malo je reći da su prijatelji i članovi porodice kreatora u šoku jer nisu znali da je bolestan. Naprotiv, sa puno elana i energije gostovao je u emisijama, a za Story je pre izvesnog vremena čak predstavio novu kolekciju i komentarisao stajlinge poznatih. U istom intervjuu otkrio je kako planira da proda stan u Beogradu i kupi nekretninu u Italjii, što mu je, nažalost, ostao neostvareni san.

Pročitajte: Verica mora da prihvati Marijinu devojku: Saša Vidić otkrio šta se dešava u odnosima poznate majke i ćerke

Boško Karanović

 

Ostavio je za sobom neutešne prijatelje i porodicu, kao i dugu i lepu karijeru o kojoj danas mnogi dizajneri mogu da sanjaju. Sarađivao je sa gotovo svim javnim ličnostima od pevača, glumaca, voditelja, sportista i političara, a interesantno je da je lično osmislio dresove za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Londonu. Bio je osnivač modne marke "Broz",  a pored neprevaziđenih kreacija ostaće upamćen po britkom jeziku, jeziku modnog kritičara koji nikoga ne štedi.

Pročitajte: Saša Vidić otkrio da su se Jelena i Duško RAZVELI UZ ŠAMARE, ona se oglasila na Instagramu (FOTO)

Foto: Petar Đorđević

 

Vidić je rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. Interesantan put je imao, još interesantniji život je vodio i sve je začudilo kada se doznalo da je preminuo Saša Vidić, iako ga u poslednja dva meseca nije bilo na društvenim mrežama.

Pročitajte: Saša Vidić: Pobedio sam depresiju

Instagram

 

Napustio nas je jedan od najboljih u modnom svetu, a svi šalju reči podrške porodici preminulog.

Komentari (0)

Loading