Celebrity News

Seda brada, pola ga nema… Prva fotografija Saše Vidića nakon dve godine, pogledajte kako posle svega izgleda (FOTO)

Izgled Saše Vidića za dve godine dosta se promenio

Seda brada, pola ga nema… Prva fotografija Saše Vidića nakon dve godine, pogledajte kako posle svega izgleda (FOTO)

Mada je još pre dve godine zakoračio u novo životno poglavlje i drugu polovinu svog životnog veka kreator Saša Vidić nije se dao slomiti kada je fizički izgled u pitanju. Kao neko ko je modni stručnjak i voli da vidi lepo odelo, suknju, pantalone, cipele, tašnu pa i telo i lice negovanih ljudi, uvek je vodio računa o tome kako će se pojaviti u javnosti. Izgled Saše Vidića nešto je po čemu se on vrlo isticao, a da li i u kojoj meri se to promenilo svedoče najnovije fotografije vrcavog dizajnera iz ilegale.

Pročitajte: Saša Vidić otkrio da su se Jelena i Duško RAZVELI UZ ŠAMARE, ona se oglasila na Instagramu (FOTO)

Foto: Petar Đorđević

 
 

Naime, još pred pojavu koronavirusa Saša je odlučio da se nakratko povuče iz medija, ali kako je nastavio da dizajnira i robu izlaže tako mu brojne kolege novinari nisu dozvolili da u svom naumu istraje. Često se dizajner poznat po britkom jeziku pozivao da prokomentariše stajlinge javnih ličnosti, što je gotovo svaki put kao bomba odjeknulo. Umeo je Saša da, narodski rečeno "oplete" po pevačicama, glumicama i manekenkama, sve u dobroj nameri, zbog čega su pojedine među njima umele na njega i da se naljute, što je rezultiralo njegovim potpunim povlačenjem.

Pročitajte:Ožalošćena porodica Saše Vidića objavila umrlicu: Najtragičnije vesti stižu, zbogom zauvek (FOTO)

Petar Đorđević

 
 

Poslednje dve godine Saša izbegava pojavljivanja po TV emisijama, gotovo da i ne daje intervjue za štampu, a modno žiriranje u širokom luku zaobilazi. Po smrti oca prošle godine potreba za tajnovitošću kod njega je dodatno postala izražena. Upravo ovo je razlog zbog čega gotovo niko nije imao uvid u to gde je, šta radi, čime se bavi pa ni kako izgleda.

Pročitajte: MODNI ŽIRI Saše Vidića: Pokazali smo mu slike Jelene Đoković, Nataše Bekvalac, Slobode Mićalović, a njegovi komentari su HAOS (VIDEO)

Instagram

 

 

Izgled Saše Vidića za pomenut period dosta je korigovan. Dizajner je pustio svoju sedu bradu i brkove, više od očekivanog, dok oči skriva iza tamnih naočara. Svi se pitaju da li je to Sale podočnjake sakrio, jer vredno radi na novim projektima.

 

Komentari (0)

Loading