Celebrity News

Ćerka Saše Matića povukla potez koji joj otac nikada neće oprostiti! Evo zašto su sve oči uprte u Taru (FOTO)

Mlađa ćerka Saše Matića lepa je na mamu

Ćerka Saše Matića povukla potez koji joj otac nikada neće oprostiti! Evo zašto su sve oči uprte u Taru (FOTO)

Predivnim partijem za najuži krug prijatelja i članova porodice Saša Matić obeležio je juče 45. rođendan. Muzičar, čije pesme publika izuzetno voli i gotovo da ne postoji neka u njegovoj izvedbi da nije hit, okupio je drage ljude i sa njima uz pesmu i zakusku proslavio početak nove životne etape, nada se jednako dobre kao što je prethodna bila. Mnogo je razloga zbog kojih Sale pomenute večeri nije skidao osmeh sa lica, a jedan od njih pored impozantne karijere i velikog broja prijatelja na okupu je divna porodica, koju je skrojio sa suprugom Anđelijom. Mlađa ćerka Saše Matića, za razliku od starije Aleksandre, koja je očigledno bila sprečena, prisustvovala je rođendanskoj žurci i najglasnije, kada je za to došlo vreme, voljenom ocu otpevala rođendansku pesmicu. 

Pročitajte: Ćerke Saše Matića KONAČNO u javnosti: Aleksandra i Tara su izrasle u TAKVE LEPOTICE, pogledajte na koga liče (FOTO)

Privatna Arhiva

 

U neko doba Tara se našalila sa pevačem, prstom mu je razamala šlag po licu, zbog čega se on prvo vrlo iznenadio a potom šalu prihvatio kroz smeh. I svi drugi, zaključno sa Sašinom suprugom, grohotom su se tome nasmejali, a muzičar je od mezimice potom dobio i snažan zagrljaj i poljubac.

Pročitajte: SAMO JE NJEMU OVO POŠLO ZA RUKOM: Saša Matić RASPRODAO najveću dvoranu na JADRANU i na zahtev publike PRAVI JOŠ JEDAN KONCERT

Instagram

 

 

Mlađa ćerka Saše Matića lepa je na mamu, navodno joj je i karakterno dosta slična, ipak nije tajna da prema tati gaji veću naklonost, što je sasvim normalno. Odnos oca i ćerke snažan je i poseban, zbog čega je pevač posebno ponosan.

Pročitajte: Saša Matić peva u prepunoj Areni, bodre ga supruga i prelepe ćerke FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading