Celebrity News

Navalio kao blesav: Ovo je POZNATA žena kojom je Ivan Bosiljčić zamenio Jelenu Tomašević, pogledajte prvu sliku vrelog zagrljaja

Fotografija Ivana Bosiljčića u zagrljaju ove dame izazvala bum na društvenim mrežama

Navalio kao blesav: Ovo je POZNATA žena kojom je Ivan Bosiljčić zamenio Jelenu Tomašević, pogledajte prvu sliku vrelog zagrljaja

Miloš Nadaždin

Glumac Ivan Bosiljčić na ludi kamen sa popularnom pevačicom Jelenom Tomašević stao je davne 2011. godine, a iako danas oni važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, na samom početku veze imali su prekid od godinu dana. Taj period oboma je očito bio dovoljan da shvate da život jedno bez drugog ne mogu da zamisle, veridba je usledila u Londonu pomenute godine, a ubrzo zatim i svadebno veselje da bi kao kruna velike ljubavi na svet došla ćerkica NIna koja je centar njihovih života. Nikada par nije privlačio pažnju aferama i skandalima, uplovili su u mirnu luku daleko od radoznalih medija te je iz tog razloga mnoge iznenadila fotografija Ivana Bosiljčića na kojoj je on prisan sa drugom ženom.

Malo je reći da je javnost ostala zbunjena fotkom na kojoj popularni glumac obema rukama čvrsto grli drugu damu, a reč je ni manje ni više već o njegovoj koleginici, popularnoj glumici Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Mileni Vasić.

Pročitajte: Nina Bosiljčić sa mamom i tatom uslikana u manastiru Ostrog - Postala je prava devojka, sve više liči na Jelenu (FOTO)

Glumica je, naime, nedavno objavila sliku na "Instagramu" na kojoj je u prisnom zagrljaju sa mužem Jelene Tomašević što je dušebrižnike navelo da se zapitaju na kakvoj su oni relaciji, međutim oni koji temeljnije prate rad glumačkog dvojca znaju da su oni godinama bili partneri u epskoj predstavi "Cigani lete u nebo". Naime, njihova ljubav, ali samo u vidu glavnih likova poznatog mjuzikla, trajala je punih 16 godina, tačnije do početka 2020. godine, kada je Vasićevu u ulozi Rade zamenila mlada glumica Miona Marković, dok je ulogu čuvenog kradljivca konja Lojka Zobara preuzeo Nikola Šurbanović.

Fotografija Ivana Bosiljčić koju je Milena podelila i u opisu iste napisla"Moj Zobar", zapravo je nastala povodm 350 - og izvođenja među publikom omiljene predstave, a iako je na društvenim mrežama izazvala  pravu pometnju, to su bili mahom predivni komentari prijatelja i kolega koji su na konto glumačkog para imali samo pohvalne reči budući da su upućeni u prirodu njihovog odnosa i to koliko ih je ovo ostvarenje i dugogodišnja saradnja zbližila. 

Komentari (0)

Loading