Celebrity News

Nije mogao više da ćuti! Sin Juga Radivojevića progovorio o maćehi Mileni Vasić: Ne mogu... (FOTO)

Milena Vasić maćeha je postala udajom za Juga Radivojevića

Nije mogao više da ćuti! Sin Juga Radivojevića progovorio o maćehi Mileni Vasić: Ne mogu... (FOTO)

Po sklapanju drugog braka sa rediteljem i direktorom Beogradskog dramskog pozorišta Jugom Radivojevićem Milena Vasić maćeha je postala njegovom sinu Vuku. Momak koji voli košarku, trenutno studira i vrlo je poseban u svakom smislu odlično se slaže sa mlađim bratom Lavom, a kakav odnos gaji sa glumicom saznalo se tek nedavno i to sasvim slučajno.

Pročitajte: Došle na isti događaj ISTO OBUČENE: Modni okršaj Slobode Mićalović i Milene Vasić, kojoj bolje stoji odelo u boji proleća? (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, glumica je gostovala u emisiji "Uz kafu sa..." koju vodi Seka Sablić, te je na pitanje koleginice vrlo otvoreno govorila. U jednom trenu Seka ju je duhovito podsetila na činjenicu koliko to ona i Jug imaju dece te je Milena krenula da nabraja.

Pročitajte: Ponovo RADOST u domu Milene Vasić i Juga Radivojevića posle toliko godina: Devojčica je BLAGOSLOV (FOTO)

Boško Karanović

 

Za početak je rekla imena svojih mališana ćerke Lane i sina Nikole koje je dobila u braku sa Jakšom Ražnatovićem. Zatim je istakla da ona i Jug imaju zajedničkog sina, kojem su dali ime Lav, a za sam kraj spomenula i starijeg naslednika svog izabranika, kojeg je on dobio sa Lanom Krunić. Naglasila je da je mladić student, da voli sport a onda se našalila da im je oboma bilo čudno da izgovore to "maćeha".

- Ja mu kažem: "Jel znaš da sam ja tebi maćeha?", a on će na to: "Stvarno, maćeha?".

Pročitajte: Sloboda Mićalović je pre Vojina volela muža svoje koleginice: Putevi su im se ponovo ukrstili FOTO

Jovanka Bojković

 

Iako glumica i Jugov prvenac ne gaje odnos posinak-maćeha, naprotiv vrlo su drugarski nastojeni, činjenica je da je Milena Vasić maćeha jednog studenta, koji po mnogo čemu liči na oca.

Komentari (0)

Loading