Celebrity News

Nina Bosiljčić sa mamom i tatom uslikana u manastiru Ostrog: Postala je prava devojka, sve više liči na Jelenu (FOTO)

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića prava je lepotica i ponos svojih roditelja

Nina Bosiljčić sa mamom i tatom uslikana u manastiru Ostrog: Postala je prava devojka, sve više liči na Jelenu (FOTO)

Miloš Nadaždin

Da je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla u pravu devojku i izuzetnu lepoticu, tek nedavno imali smo prilike da se uverimo kada su popularni roditelji odlučili da je u javnosti pokažu.

Dug vremenski period morao je da prođe da se na ovaj korak glumac i pevačica odluče, a sve u cilju kako bi svojoj mezimici obezbedili odrastanje bez pritiska javnosti i provlačenja kroz žutu štampu, međutim shvativši da ne mogu zauvek da je drže pod staklenim zvonom, jedanaestogodišnju devojčicu i dragocene trenutke koje sa njom proživljavaju, ponosni mama i tata sada sve češće objavljuju na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Nina Bosiljčić sija kao prava zvezda - Jelena Tomašević objavila slike ćerke na rođendan, kako raste sve više liči na mamu (FOTO)

Nije tajna da skladna porodica najviše vremena voli da provodi zajedno, pa tako među brojnim obavezama kojima je gotovo svaki dan glumačko-pevačkog para ispunjen, oni svaki momenat koriste da sebi daju oduška i otputuju zajedno, čemu se nesumnjivo najviše raduje preslatka tinejdžerka Nina.

Ovog puta tročlana ekipa spakovala je kofere i uputila se na veoma posebno, sveto mesto, a fotografije pod Ostrogom koje je glumac objavio na svom "Instagram" profilu izazvale su prelepe reakcije i salvu komentara.

Pročitajte: Molitva je USLIŠENA - Jelena Tomašević porodici sopštila NAJLEPŠE VESTI, Ivan i ćerka Nina SKAKALI od sreće

Pored toga što se svi slažu da kao brižni, posvećeni i roditelji koji u javnosti promovišu isključivo prave porodične vrednosti, oni bi mnogima trebalo da posluže kaom primer, nije mogla proći nezapaženo lepota i harizma koju evidentno poseduje ćerka Jelene i Ivana Bosiljčića.

Preslatka Nina pobrala je mnoštvo komplimenata armije fanova svojih roditelja koji ne mogu da veruje da je tako brzo porasla i stasala u pravu malu damu poput svoje mame, a za oko je svima zapao i poseban odnos na relaciji tata i ćerka evidentno ispunjen naročitom vrstom emocija i obožavanja.

Komentari (1)

Loading
Ana

14:55 07.04.2023

Jelena pre estetskih korekcija nije bila lepa,čak naprotiv.Šteta ako liči na nju.