Celebrity News

U "Sulejmanu" je bio srcelomac, a onda su ga godine uništile: Pogledajte kako danas izgleda Ibrahim paša, nećete ga prepoznati (FOTO)

Ibrahim paša iz Sulejmana Veličanstvenog danas izgleda ovako

U "Sulejmanu" je bio srcelomac, a onda su ga godine uništile: Pogledajte kako danas izgleda Ibrahim paša, nećete ga prepoznati (FOTO)

Turska hit serija "Sulejman Veličanstveni" doživela je ogroman uspeh i van granica te zemlje, što i ne čudi ako uzmemo u obzir da važi za jedno od tamnošnjih najuspešnijih ostvarenja u istoriji. Domaća publika uživala je uz maestrano odigrane uloge glavnih likova, a jedan od zapaženijih svakako je bio Ibrahim paša iz "Sulejmana Veličanstvenog" kojeg je tumačio Okan Jalabik.

Popularni glumac rođen je 13. decembra 1978. godine i još uvek živi u rodnom Istanbulu, gde je diplomirao glumu pre više od 20 godina. Njegova karijera počela je u istanbulskom pozorištu "Kenter", nakon niza uloga u teatru, dobio je priliku da zaigra na televiziji, pa se pojavio u više uspešnih projekata, međutim najveću popularnost stekao je upravo kao Ibrahim paša iz "Sulejmana Veličanstvenog". Okan je zbog uloge morao da nauči jahanje i mačevanje, kao i da savlada osnove grčkog, italijanskog, latinskog i mađarskog jezika. 

Pročitajte: Krah braka nakon 11 godina zbog preljube - Razvode se Šeherezada i Sulejman?

 

 

Ibrahim paša bio je veliki vezir Osmanskog carstva u vreme Sulejmana i osoba u koju je moćni vladar imao najviše poverenja. Do te mere ga je poštovao da mu je dao ruku svoje sestre, sultanije Hatidže, međutim, kako je rasla Ibrahimova moć stvarali su se sve veći problemi. Neverstvo prema supruzi i Sulejmanu odvelo ga je u smrt.

Kao jedan od najplaćenijih glumaca serije, nakon velikog uspeha iste, Jalabik je nastavio da radi na svim frontovima, pa je tako odigrao nekoliko uloga u pozorištu, ali još više na filmu i televiziji.

Pročitajte: Ošišana do glave i mršavija 15 kila - Pogledajte kako danas izgleda Nigar kalfa iz Sulejmana, šokiraće vas KOLIKO SE PROMENILA (FOTO)

Youtube Screenshot

 

Kako u "Sulejmanu", tako i u privatnom životu, Ibrahim paša važi za velikog zavodnika i pravog Kazanovu i gotovo da nema glumice koja je odolela njegovom šarmu. Na njega je, kako su preneli turski mediji, pala i Selma Ergeč, sultanija Hatidže koju je osvojio tokom snimanja.

Pročitajte: Botoks, plava kosa… Nikada nećete prepoznati sultaniju Hatidže, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

 

 

Njihova strasna veza navodno je trajala godinu i po dana , a zbog nje je ostavio svoju verenicu, glumicu Hande Soral, iako je već bio ugovoren datum venčanja. Kao razlog Selminog i Okanovog raskida navodi se podatak da Okan vodi buran noćni život, a kako o svojoj intimi ne želi da otkriva previše detalja, u jednom od intervjua na ovu temu je dao kratku izjavu: 

.-Porodica i ljubav su za mene dve najvažnije stvari u životu, ali ako odnos ne funkcioniše, iluzorno je očekivati da će se partner promeniti. Zbog toga ne treba gubiti dragoceno vreme, nego krenuti dalje.

Pročitajte: Bila je najlepša sultanija u "Sulejmanu", a danas... Pogledajte kako sada izgleda Mihrimah, nije odolela operacijama (FOTO)

 

 

Četrdesetčetvorgodišnji Ibrahim paša iz "Sulejmana Veličanstvenog" aktivan je na "Instagramu" gde sa pratiocima povremeno deli objave iz svakodnevnice, te na istim možemo videti da se nije mnogo promenio i da i danas izgleda odlično. 

Komentari (0)

Loading