Lepota

Ošišana do glave i mršavija 15 kila: Pogledajte kako danas izgleda Nigar kalfa iz Sulejmana, šokiraće vas KOLIKO SE PROMENILA (FOTO)

Izgled Filiz Ahmet 13 godina od emitovanja Sulejmana Veličanstvenog potpuno je drugačiji

Ošišana do glave i mršavija 15 kila: Pogledajte kako danas izgleda Nigar kalfa iz Sulejmana, šokiraće vas KOLIKO SE PROMENILA (FOTO)

Nakon što je maestralno odigrala ulogu Nigar Kalfe u seriji Sulejman Veličanstveni glumica Filiz Ahmet dospela je u žižu interesovanja medija i javnosti širom sveta. U toku emitovanja projekta govorilo se o vanserijskoj lepoti turske glumice, koja vodi poreklo iz Makedonije, njenom talentu takođe, a čak ni po okončanju serije njena popularnost nije bila ništa manja. Snimala je Filiz u međuvremenu dosta, ali kako nijedan od tih projekata nije dospeo do Balkana, a Sulejman Veličanstveni se iz godine u godinu redovno reprizira izgubila je televizijska publika predstavu o velikom protoku vremena, kao i o tome da izgled Filiz Ahmet više nije isti. 

Pročitajte: Plava kosa, mršava, potpuno druga žena: Ovako sultanija Mahidevran danas izgleda, pogledajte šta je od nje ostalo (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filiz Ahmet (@filizah)

 

Dosta se lepa Turkinja promenila, dosta je smršala, ošišala se na paž, a o pomenutim korekcijama najbolje svedoče fotografije na njenom Instagram profilu. Tu se mogu videti i detalji iz njene privatnosti koje ona rado deli sa pratiocima, sa kim se druži, gde putuje, koje premijere posećuje.

Pročitajte: Nesrećna sultanija Mahidevran: Težak period za slavnu tursku glumicu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filiz Ahmet (@filizah)

 

Filiz potiče iz umetničke porodice i u pozorištu je od malih nogu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Skoplju i prvenstveno je pozorišna glumica. Putovanja i istraživanje novih kultura čine je jako srećnom, a pokretačka snaga su joj članovi porodice. Dobar izgled Filiz Ahmet najbolje svedoči lepom razdoblju u kom se trenutno ona nalazi.

Pročitajte: Lepotom je pomutila pamet moćnom Sulejmanu, a danas... Pogledajte kako sada izgleda sultanija Mahidevran FOTO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filiz Ahmet (@filizah)

 

Komentari (0)

Loading