Lepota

Botoks, plava kosa… Nikada nećete prepoznati sultaniju Hatidže, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Sultanija Hatidže danas izgleda potpuno drugačije

Botoks, plava kosa… Nikada nećete prepoznati sultaniju Hatidže, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

printscreen

Turska glumica Selma Erčeg koja se proslavila kao sultanija Hatidže, sestra Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj, planetarno popularnoj seriji, u privatnom životu nije ni nalik liku koji je tako verodostojno dočarala. Razmažena i pomalo dosadna, ona među gledaocima nije bila omiljena iz razloga što je konstantno ulazila u sukobe sa sultanijom Hurem, a nesporazume je imala i sa sultanijom Mahidevran, međutim iza kamera je ona potpuno druga žena, kako to u privatnom životu obično biva.

- Scenario me je u početku izluđivao jer sam morala da budem ćutljiva i mirna devojka koja sve drži u sebi i mislila sam da ću poludeti zbog Hatidže. Dešavalo se da dobijem mučninu od njene patetike. Koliko je ona mirna, fina i povučena ženica, toliko sam ja brbljiva i glasna - rekla je sultanija Hatidže jednom prilikom, a u istinitost njenih reči mogli smo se uveriti putem društvenih mreža.

Pročitajte: Bila je najlepša sultanija u "Sulejmanu", a danas... Pogledajte kako sada izgleda Mihrimah, nije odolela operacijama (FOTO)

Pored toga što je Selma zapravo jedna moderna i žena koja zaista uživa u životu, njen izgled je ono što u poslednje vreme posebno privlači pažnju na Instagramu gde je veoma aktivna i gde svoje pratioce neretko obraduje fotografijama iz svakodnevnog života, pa smo tako svedoci da je u njenom slučaju transformacija ogromna.

Pročitajte: Nesrećna sultanija Mahidevran - Težak period za slavnu tursku glumicu

Svoju tamnu kosu sultanija Hatidže prefarbala je u plavo, a vidne su i određene estetske intervencije koje su u njenom slučaju urađene sa pravom merom, te ne čudi činjenica što iako je zakoračila u petu deceniju ona za svoj atraktivni izgled mahom dobija komplimente.

Pročitajte: Krah braka nakon 11 godina zbog preljube - Razvode se Šeherezada i Sulejman?

Selma koja inače vuče nemačke korene, takođe se može pohvaliti i izuzetno zanimljivom biografijom. Studirala je medicinu i psihologiju, učestvovala je na izborima lepote i radila kao model, bavi se i humanitranim radom, ali gluma je ipak ispred svega.

Komentari (0)

Loading