Celebrity News

Zdravo, SUROVI OČE: Hari došao na krunisanje Čarlsa i odmah NASTAO INCIDENT! Pogledajte šta se desilo prilikom susreta, svi zanemeli (FOTO)

Krunisanje kralja Čarlsa okupilo je veliki broj ljudi

Zdravo, SUROVI OČE: Hari došao na krunisanje Čarlsa i odmah NASTAO INCIDENT! Pogledajte šta se desilo prilikom susreta, svi zanemeli (FOTO)

getty

Dugo najavljivano krunisanje kralja Čarlsa počelo je pre par minuta u Vestminsterskoj opatiji. Novi kralj Velike Britanije i njegova supruga Kamila, dovezli su se u Državnoj kočiji dijamantskog jubileja, dok su prethodno prošli Mol do Trafalgar skvera, niz Vajthol i Parlament Strita i Skver pozdravljajući okupljene građane, među kojima je bilo i onih koji su negodovali zbog ove ceremonije nosivši transparente "Nije moj kralj".

Pročitajte: NE ZANIMA ME VAŠE DETE: Surov postupak Čarlsa prema Hariju i Megan se prepričava, sada nema sumnje koliko otac MRZI SINA

getty

 

Preko 3000 zvanica, dragih prijatelja i članova rodbine došlo je u opatiju da po okončanju verske ceremonije krunisanje kralja Čarlsa pozdravi uzvikom "Bože, čuvaj kralja!" a među prisutnima, što je bilo iznenađenje za mnoge, našao se i bivši vojvoda od Saseksa, princ Hari, mlađi sin novog britanskog kralja koji se odrekao titule i od toga trena u vrlo je lošim odnosima sa ostatkom porodice.

Pročitajte: Potresne vesti stižu o Megan i Hariju: Iskoristila ga za svoje ciljeve i sada rekla KRAJ, uplakani princ više nema gde

getty

 

getty

 

Upravo iz razloga što se odrekao titule Hari je došao na krunicanje oca poput svih drugih zvanica, u svečanom odelu, ne u uniformi, dok su njegov brat Vilijam, snaja Kejt i bratanci Džordž i Luis učestvovali u protokolu. Supruga Megan Markl, koja je dobrim delom uzrok njegovog lošeg odnosa sa ostatkom porodice, nije se pojavila, navodno jer je danas njihovom sinu Arčiju rođendan.

Pročitajte: Povratak odbeglog princa: Hari stigao u London, ali neće se zadržavati

getty

 

 

getty

 

Princ Hari uslikan je kako šeta hodnikom opatije, dok ostale zvanice pozdravlja klimanjem glave, sa ocem i bratom nije imao komunikaciju, a i ostali članovi kraljevske porodice su ga prilično ignorisali. Da li će dobiti priliku da porazgovaraju, da li im je to plan, saznaćemo uskoro.

Ako je verovati Harijevoj knjizi "Rezerva" svaki njihov prethodni susret bio je preplavljen incidentima i jako ružnim rečima, tako da sumnjamo da će to izostati i ovog puta. 

Komentari (0)

Loading